ANFA’DAN ÖZEL MÜLKLERE PEYZAJ HİZMETİ

Başkent’in dört bir yanında yer alan rekreasyon alanları başta olmak üzere park, bahçe ve orta refüjlerde peyzaj çalışmalarını sürdüren ANFA Genel Müdürlüğü şimdi de özel mülklere yönelik peyzaj hizmeti vermeye başladı. Başken

Yaşam 11.05.2022 13:06:41 0
ANFA’DAN ÖZEL MÜLKLERE PEYZAJ HİZMETİ

Baskent’in dört bir yaninda yer alan rekreasyon alanlari basta olmak üzere park, bahçe ve orta refüjlerde peyzaj çalismalarini sürdüren ANFA Genel Müdürlügü simdi de özel mülklere yönelik peyzaj hizmeti vermeye basladi. Baskentliler konut ya da is yerlerindeki yesil alanlarin metrekaresine göre ANFA Bitki Evlerini arayarak ya da bizzat basvurarak fiyat teklifi alabilecek.

“Yesilin Baskenti” kampanyasi ve yeni rekreasyon alanlari ile Ankara’da yesil alanlarin sayisini artiran Ankara Büyüksehir Belediyesi, Baskentlilerin talepleri dogrultusunda hizmet agini genisletiyor.

Kentin birçok noktasindaki rekreasyon alanlari, park ve bahçeler ile orta refüjlerde mevsimine uygun peyzaj çalismalarina devam eden ANFA Genel Müdürlügü, Baskentlilerden gelen yogun talep üzerine özel mülklere de (konut ya da is yeri) peyzaj hizmeti vermeye basladi.

‘BENIM BAHÇEM’ SLOGANI ILE ANFA BITKI EVI BIR TELEFON KADAR YAKIN

ANFA Genel Müdürlügü bünyesinde hizmet veren ANFA Bitki Evleri, “Benim Bahçem” sloganiyla Baskentlilerin konut ve is yerlerindeki yesil alanlar için ‘Bitkisel Bakim ve Peyzaj Düzenlemeleri’ yapiyor.

Bireysel veya kurum (firma, sirket vb.) olarak Altinpark, 30 Agustos Zafer Parki, Etlik Zeynepçik Parki ve Mogan Park’ta bulunan ANFA Bitki Evlerine bizzat ya da “(0312) 596 90 00” numarali hatti arayarak basvurabilecek vatandaslar, yeni uygulama sayesinde kendilerine ait özel mülklerin bahçesinde veya çevresinde peyzaj düzenlemesi yaptirabilecek.

ÇIM EKIMINDEN KURU PEYZAJ DÜZENLEMESINE KADAR TAM DONANIMLI HIZMET

Çalisma alaninda yapilacak incelemenin ardindan toprak yapisina uygun düzenlemeleri vatandasla karsilikli olarak kararlastiracak olan ANFA ekipleri, istenilen tür ve boyuttaki agaç, çiçek hatta çim biçilecek alanin metrekaresine göre fiyat belirleyecek.

Her türlü teknik donanima sahip ANFA Bitki Evleri, çim ekiminden agaç dikimi ve budamasina, kaya bahçesi kurulmasindan kuru peyzaj düzenlemesine kadar Baskentlilere ücreti karsiliginda bu hizmeti saglayacak.


Cuma 18.2 ° / 9.7 °
Cumartesi 24.1 ° / 11.8 °
Pazar 23.2 ° / 12.8 °