Selçuk Özdağ Sordu: 'Niçin (Göçmenleri) burada hapsederek alıkoyuyorsunuz?'

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, mültecilerin Türkiye'den gönderilmediğini hatta hapsedildiğini kastederek; 'Batı sınırlarımızı niye açmıyorsunuz. Sığınmacılar batıya gitmek istiyor. Niçin burada ha

Güncel 10.05.2022 15:47:52 0
Selçuk Özdağ Sordu:

Selçuk Özdag, mülteciler konusunda Türkiye'de en akli selim yaklasim sergileyen siyaset ve devlet adami olarak biliniyor. Özdag, aile yapisi geregi birden çok etnik unsurun kültürüyle yetismis, hiçbir etnik unsuru bugüne kadar anadolu topraklarindan reddetmemis olmasindan dolayi özellikle son haftalarda hizla artan irkçiliga karsi dikkat çekiyor. Iste Yunus Emre'nin hamuruyla yogrulmus Selçuk Özdag, dün de mülteci meselesiyle ilgili sorular sorarak hükümetin bu konudaki yanlis politikalarini gün yüzüne çikarmis oldu: Özdag, sunlari dile getirdi:

'1-Kim olursa olsun aman dileyene, merhametse de kol kanat germekse de evet. Peki bati sinirlarimizi niye açmiyorsunuz. Siginmacilar batiya gitmek istiyor. Niçin burada hapsederek alikoyuyorsunuz. Avrupa istiyor diye degil mi. Tipki Orban gibi. Adam otoriter ama AB destekledi.

2-Bir de Ensar-muhacir demiyor musunuz!Kim olduklari (çogu)belli olmayan insanlara muhacir/Ensar/kardes muamelesi yapmakta cok bonkörsünüz.Peki kendi milletine, hatta bir dönem beraber yürüdügünüz insanlara bile sirf farkli düsünüyor diye niye düsman muamelesini yapiyorsunuz?

3-Ikiyüzlü siyasettiniz de siz de fazlasiyla biktirdiniz ey müteahhit ve beton seviciler. Sizin siginmacilar da umurunuzda degil. Yandas sermayedarlarin ucuz ve kayitdisi emeklerini sömürmelerine imkan verip milletin çocuklarinin issiz assiz kalmasina yol veriyorsunuz.Yalan mi?'

 


Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Pazar 31.5 ° / 19.5 °