Gelecek Partisi Manisa'da Roman vatandaşlarla bir araya geldi

Gelecek Partisi Manisa İl Başkanlığı Roman Merkezi Federasyonu'na bağlı Çağdaş Romanlar Derneği Başkanı Erdoğan Şener, dernek yöneticileri ve üyesi Roman vatandaşlarla Bahar Bayramı kapsamında bir araya geldi.

Güncel 9.05.2022 11:43:55 0
Gelecek Partisi Manisa

Gelecek Partisi Manisa İl Başkanlığı Bahar Bayramı dolayısıyla Roman Merkezi Federasyonu'na bağlı Çağdaş Romanlar Derneği Başkanı Erdoğan Şener, dernek yöneticileri ve üyelerini kahvaltılı buluşmada konuk etti. Gerçekleşen buluşmaya Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Nurten Onultmak, Gelecek Partisi Yunusemre İlçe Başkanı Muhsin Seven, Gelecek Partisi Şehzadeler İlçe Başkanı Yunus Karadağ, Çağdaş Romanlar Derneği Başkanı Erdoğan Şener, dernek yöneticileri ve çok sayıda roman vatandaş, Gelecek Partisi il ve ilçe yöneticileri katıldı.

Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Nurten Onultmak yaptığı konuşmada Roman vatandaşların özü, sözü bir olan örnek insanlar olduğunu kaydederek, “Hayatımızı güzelleştiren guzel kardeşlerimizin gönlümüzdeki yeri bambaşka” dedi.

Çağdaş Romanlar Derneği Başkanı Erdoğan Şener ise buluşmaya evsahipliği yapan Onultmak ve ekibine teşekkür ederek güzel bir buluşmada bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


Salı 24.5 ° / 12.9 °
Çarşamba 24.6 ° / 13.8 °
Perşembe 25.5 ° / 14.7 °