TRABZONSPOR’UN ŞAMPİYONLUĞU İSTANBUL'DA COŞKUYLA KUTLANDI

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig şampiyonluğunu on binlerce taraftarıyla birlikte İstanbul Yenikapı’daki miting alanında kutladı. Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, “Farklıyız, karakterimizle şampiyon olduk” dedi.

Spor 9.05.2022 00:21:00 0
TRABZONSPOR’UN ŞAMPİYONLUĞU İSTANBUL

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig sampiyonlugunu on binlerce taraftariyla birlikte Istanbul Yenikapi’daki miting alaninda kutladi. Trabzonspor Kulübü Baskani Ahmet Agaoglu, “Farkliyiz, karakterimizle sampiyon olduk” dedi.

38 yil aranin ardindan Spor Toto Süper Lig’in bitimine üç hafta kala sampiyonlugunu garantileyen Trabzonspor’un kutlamalari devam ediyor. Taraftarlar, bugün Yenikapi’daki miting alaninda sampiyonlugu coskuyla kutladi. Kutlamada, aralarinda Koliva grubu, Niyazi Koyuncu ve Selçuk Balci’nin da bulundugu birçok Karadenizli sanatçi sahne aldi. 7’den 70’e on binlerce taraftar da ellerinde bayraklarla sloganlar atti, sarkilara eslik etti.

Kutlamada konusan Trabzonspor Kulübü Baskani Ahmet Agaoglu, alanda 176 bin taraftar oldugunu söyledi. Agaoglu, söyle konustu:

“FARKLILIGIMIZ ORTAYA KOYDUK: 4 sene önce yönetime geldigimiz zaman sizler için çok zor oldugunu bildigimiz bir sey istedik. ‘Üç sene sabredin, dördüncü sene bu takimi ayakta alkislayacaksiniz’ dedim ve bugün biz burada, Trabzon’da, Bursa’da, Urfa’da, Diyarbakir’da, Almanya’da, Belçika’da, Fransa’da, Ingiltere’de, Amerika’da bu takimi ayakta alkisliyoruz. Sabriniz için tesekkür ediyorum. Farkliligimizi ortaya koyduk. ‘Trabzonspor küllerinden dogdu’ dediler. Ben de sunu söyledim; ‘O ates hiç sönmemisti’. O ates sönseydi eger, bugün milyonlarca taraftar, yillarca sabirla bekleyen taraftarin sevdasi sönmüs olsaydi bugün bu insanlar meydanlarda, sokaklarda olmazdi. O içimizde sönmeyen ates ve bizlere vermis oldugunuz destekle bizimle birlikte yan yana mücadele ettigimiz için bugün bu noktadayiz.

SADECE KENDI MUTLULUGUMUZU YASAYALIM: Bugün takimimizin sampiyonlugunu kutluyoruz. Bu sampiyonlukta en büyük pay sahibi sizsiniz. Hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum. Sevincimizi doya doya yasayalim. Eglenelim, horon edelim, kolbasti oynayalim. Her türlü müzikle cosalim ama lütfen bana söz verin, hepinizden rica ediyorum; asiriya kaçmayalim. Hiçbir sekilde kimseye, sosyal medya da dahil olmak üzere farkli bir tutum sergilemeyelim. Bugün bizim sevincimiz dünyanin dört bir yaninda giptayla izleniyor. Lütfen hiç kimsenin buna en ufak bir sekilde gölge düsürmesine müsaade etmeyelim. Diger takimlarin, rakiplerin tacizleri asla size yanlis bir sey yaptirmasin. Sadece kendi sevincimizi yasayalim. Sadece kendi mutlulugumuzu yasayalim.

KARAKTERIMIZLE SAMPIYON OLDUK: Kime sorarsaniz herkes sunu söylüyor; ‘En büyük biziz’. Biz de sunu söylüyoruz; ‘Olabilirsiniz, ama biz farkliyiz, biz Trabzonspor’uz’. Basindan beri söylüyorum; maç kaybedebilirsiniz, puan kaybedebilirsiniz, bunun telafisi var. Sampiyonluk bile kaybedebilirsiniz, önümüzdeki yillardaki sampiyonluklar sizi bekliyor ama eger karakterinizi kaybederseniz her seyinizi kaybedersiniz, her seyinizi. Bu karakterli ve dik durusunuz hiçbir zaman bozulmasin. Sizden tek istedigim bu. Bizim sloganimiz o zaman su oluyor; farkliyiz ve karakterimizle sampiyon olduk.”

Ayrica kutlamada, görsel sölen de yasandi. DJ esliginde neon bileklik, havai fisek, telefon flasi ile gösteriler de yapildi.


Çarşamba 22.6 ° / 13.3 °
Perşembe 23.9 ° / 12.4 °
Cuma 26.5 ° / 14.3 °