BAHÇELİ’DEN “ÜMİT ÖZDAĞ” AÇIKLAMASI: “BİZ HERKESİN EDERİNİ DE GİDERİNİ DE CİĞERİNİ DE İYİ BİLİRİZ”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanlığı’na yürümek isteyen ancak engellenen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile ilgili, “İçişleri Bakanımızın ismi Süleyman Soylu’dur. Bakanlık önünde pespaye görüntüle

Güncel 6.05.2022 20:53:00 0
BAHÇELİ’DEN “ÜMİT ÖZDAĞ” AÇIKLAMASI: “BİZ HERKESİN EDERİNİ DE GİDERİNİ DE CİĞERİNİ DE İYİ BİLİRİZ”

MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli, Içisleri Bakanligi’na yürümek isteyen ancak engellenen Zafer Partisi Genel Baskani Ümit Özdag ile ilgili, “Içisleri Bakanimizin ismi Süleyman Soylu’dur. Bakanlik önünde pespaye görüntüler esliginde magandalik yapanlar, anarsist yöntemlere müracaat edenler atesle oynayan provokatörlerdir. Türk milleti soylu durusu da bilmekte, lekeli ve gölgeli müfterileri de görmektedir. Biz herkesin ederini de giderini de cigerini de iyi biliriz” açiklamasini yapti.

MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli; Zafer Partisi Genel Baskani Ümit Özdag’in, Içisleri Bakani Süleyman Soylu’nun kendisine yönelik sözleri nedeniyle Içisleri Bakanligi önüne gitmek istemesini degerlendirdi.

Bahçeli, Bakan Soylu’nun hedef alindigini ifade ederken, “Saat 11 randevusuyla bakanlik çevresine yiginak yapilmasi vaka-i adiyeden bir olay seklinde görülemeyecektir. Bu pis bir kumpas, bayagi bir tezgâh, küstah bir tertip ve beyhude bir çirpinistir” dedi.

MHP Genel Baskani Bahçeli’nin açiklamasi söyle:

'TOPLUM HUZURUNU ZEHIRLEME TESEBBÜSLERI ÇOK CIDDI BIR TEHDITTIR: Türkiye’miz maksadi bulanik, mesrebi burusuk, meselesi bunalim çikarmak olan müflis odaklar eliyle karanlik bir ortama sürüklenmek, kavga ve kargasa iklimine sokulmak istenmektedir. Kaldi ki dis tazyik ve telkinlerin refakatiyle Türkiye Cumhuriyeti’ne meydan okunmaktadir. Türk milleti gelismeleri kaygiyla takip etmektedir. Nereye ve hangi çevrelere hizmetkarlik yaptiklari sir olmayan menfur zihniyetlerin siyasi kamuflaja bürünerek sokak üslubuna heveslenmeleri, bu vesileyle toplum huzurunu zehirleme tesebbüsleri çok ciddi bir tehdittir.

KÜSTAH BIR TERTIP VE BEYHUDE BIR ÇIRPINISTIR: Sayin Içisleri Bakanimizin ve Içisleri Bakanligimizin hedef alinmasi, saat 11 randevusuyla bakanlik çevresine yiginak yapilmasi vaka-i adiyeden bir olay seklinde görülemeyecektir. Bu pis bir kumpas, bayagi bir tezgâh, küstah bir tertip ve beyhude bir çirpinistir. Su hususu herkes bilmelidir: Türkiye’nin terörle mücadeleyi yurt içinde ve yurt disinda kararlilikla ve kahramanca icra ettigi bir dönemde milli güvenligimizi müdafaa, milli bekamizi muhafaza eden kurum ve kuruluslarin igrenç polemiklerin içine çekilmesi alçak bir komplodur.

BU SAYGIN ISIMLERE KIM YA DA KIMLER HAKARETE YELTENMISSE KINAYACAGIMIZ TARTISMASIZDIR: Türkiye’nin terör kamburundan kurtulmasi için insanüstü bir çaba sarf eden devlet ve siyaset adamlarimizi, tipki terör örgütlerinin agziyla hedef tahtasina koyanlar tarih huzurunda büyük bir vebalin altindadir. Hiç kimse terbiyesizlik yapmasin, herkes sinirini ve yerini bilsin. Basta Içisleri Bakanimiz olmak üzere terörle mücadeleyi inançla, imanla ve iradeyle yürüten kim varsa milletimizin destegi sonuna kadar arkalarindadir. Bu saygin isimlere kim ya da kimler hakarete yeltenmisse hepsini birden siddetle kinadigimiz ve kinayacagimiz tartismasizdir.

BIZ HERKESIN EDERINI DE GIDERINI DE CIGERINI DE IYI BILIRIZ: Içisleri Bakanimizin ismi Süleyman Soylu’dur. Bakanlik önünde pespaye görüntüler esliginde magandalik yapanlar, anarsist yöntemlere müracaat edenler atesle oynayan provokatörlerdir. Türk milleti Soylu durusu da bilmekte, lekeli ve gölgeli müfterileri de görmektedir. Biz herkesin ederini de giderini de cigerini de iyi biliriz. Sudan sebeplerle, fuzuli polemiklerle, siparis gayelerle Türk devletine cephe açip terör örgütlerinin ümidi olanlara bu aziz vatani heba ve heder ettirmeyiz.'


Cuma 25.2 ° / 14.4 °
Cumartesi 22.8 ° / 12.4 °
Pazar 23.5 ° / 12.9 °