ÜMİT ÖZDAĞ’DAN, BAKAN SOYLU'YA SERT TEPKİ: 'İÇİŞLERİ BAKANLIĞI ÖNÜNE. TEK VE SİLAHSIZ GELECEĞİM, ERKEKSEN ORADA BEKLE”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, kendisine 'Adam yerine koymam, haysiyetsiz adam. Bu adam hayvandan aşağı bir adamdır. Soros çocuğudur ve operasyon çocuğudur. İstihbarat elemanı olduğu apaçık bellidir' diyen İçişleri Bakanı S?

Güncel 5.05.2022 22:10:00 0
ÜMİT ÖZDAĞ’DAN, BAKAN SOYLU

 

Zafer Partisi Genel Baskani Ümit Özdag, kendisine 'Adam yerine koymam, haysiyetsiz adam. Bu adam hayvandan asagi bir adamdir. Soros çocugudur ve operasyon çocugudur. Istihbarat elemani oldugu apaçik bellidir' diyen Içisleri Bakani Süleyman Soylu'ya sert yanit verdi. Özdag, 'Ben yarin Içisleri Bakanligi’nin önüne gidecegim. Tek basima ve silahsiz. Süleyman, zerre kadar erkeklik onurun varsa beni kapinin önünde bekle. O zaman görecegiz kim operasyon çocugu, kim Soros’un çocugu. Saat 11.00’de. Erkeksen orada bekle” karsiligini verdi. 

Içisleri Bakani Süleyman Soylu, bugün TGRT'de Ercan Gürses'in sundugu programda Suriyeli göçmenlerle ilgili açiklamalarda bulundu. Bakan Soylu, bu sirada Zafer Partisi Genel Baskani Ümit Özdag'in programa baglanmasina izin vermedi. Gürses'in 'Özdag tüm iddialari reddettigini söylüyor' sözlerine karsi Soylu, sunlari söyledi:

'TEK BASIMA VE SILAHSIZ'

'Ben bu adami adam yerine ve insan yerine koymam. Itibarimizi onun itibariyla bir araya getirir miyiz? Haysiyetsiz adam. Bu adam hayvandan asagi bir adamdir. Adam yerine koymam. Kendisi adam yerine girmeye çalisiyor. Soros çocugudur ve operasyon çocugudur. Bu kadar açik. Istihbarat elemani oldugu apaçik bellidir.'

Ümit Özdag ise Bakan Soylu'nun bu sözlerine sert yanit verdi. Parti Genel Merkezi'nde yaptigi açiklamada, Soylu'ya, Içisleri Bakanligi önünde bulusma çagrisi yapan Özdag, sunlari söyledi:

'AK Parti Genel Baskani ve Cumhurbaskani Erdogan, Içisleri Bakanligi makaminda böyle bir seviyenin oturmasini gerçekten ister mi bilmiyorum? Ben siyasi hayatim boyunca en sert elestirileri yapmis olmama ragmen, hakkimda hakaret davasi açilmis bir siyasetçi degilim. Bundan sonra da hakaretle cevap vermeyecegim.

Ben yarin, Zafer Partisi Genel Baskani olmamin yani yansira, Ümit Özdag olarak tek basima Içisleri Bakanligi’nin önüne gidecegim. Tek basima ve silahsiz. Süleyman, zerre kadar erkeklik onurun varsa beni kapinin önünde bekle. Seni yarin Içisleri Bakanligi’nin önünde bulacagim oglum. O zaman görecegiz kim operasyon çocugu, kim Soros’un çocugu. Saat 11:00’de. Erkeksen orada bekle.” 

Özdag, açiklamasinin görüntülerini sosyal medya hesabindan su notla paylasti:

“Süleyman, ben yarin saat 11.00’de tek basima ve silahsiz Iç Isleri Bakanligi önünde olacagim. Zerre kadar cesaretin varsa beni serefli Türk Polisinin arkasina saklanmadan bakanlik kapisinda bekle. Kimin ne çocugu oldugunu orada bütün Türk Milleti görecek.”

IL VE ILÇE BASKANLIKLARINA GENELGE 

Özdag'in açiklamasinin ardindan Zafer Partisi Genel Merkezi tarafindan tüm il ve ilçe baskanliklarina bir genelge gönderildi. Genelgede, su ifadeler kullanildi: 

'Bazi kamu görevlileri ve siyasi makamlarca partimize ve Genel Baskanimiza yönelik aleni biçimde gerçek disi ithamlara dayanan provokatör ahlak disi, agir tahrik içeren hakaret ve saldirilar gerçeklestirilmektedir. Partimiz bu konuda suç duyurusunda bulunmaktadir.  

Parti teskilatlarimiz provokatif eylem ve söylemlere karsi dikkatli olacak ve sükûnetlerini koruyacaklardir. Kisisel ve parti hesaplarindan konusu suç teskil edecek hiçbir paylasim kesinlikle yapmayacaktir.'


Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °