MENDERES SAHİLLERİ YAZA HAZIR

İzmir’in gözde ilçelerinden Menderes’in sahillerinde sezon hazırlıkları tamamlandı. Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, “Yerli ve yabancı tüm turistlerimizi turizmin kalbi Menderes’imize davet ediyorum” dedi.

Güncel 5.05.2022 12:38:54 0
MENDERES SAHİLLERİ YAZA HAZIR

 

Izmir’in gözde ilçelerinden Menderes’in sahillerinde sezon hazirliklari tamamlandi. Menderes Belediye Baskani Mustafa Kayalar, “Yerli ve yabanci tüm turistlerimizi turizmin kalbi Menderes’imize davet ediyorum” dedi.

43 kilometrelik sahil seridiyle Izmir’in öne çikan turizmi merkezlerinden olan Menderes’te sezon öncesi hazirliklar tamamlandi.

Sahillerde çalismalarin yaz boyunca devam edecegini belirten Baskan Kayalar, “Önceligimiz, vatandaslarimizin huzurlu ve güzel bir tatil geçirmesi” diye konustu.

Ilçenin birçok özgün degere sahip oldugunu ve bu konuda Izmir’in parlayan yildizlarindan biri oldugunu belirten Baskan Kayalar, sunlari kaydetti:

“Turizminden, tarihi güzelliklerine, tarimindan, kültürel zenginliklerine birçok degeri bünyesinde barindiran ilçemizin 43 kilometrelik sahil seridinde yerli ve yabanci turistlerimizin huzurlu bir yaz geçirmeleri için ekiplerimizle birlikte gece gündüz çalisiyoruz. Bu düsünceyle sezon öncesi yaptigimiz hizmetler, yaz boyunca devam edecek.”

Belediye bünyesinde bulunan sosyal tesisler ve kafeteryalarla vatandaslarin daha ucuz ve huzurlu bir tatil geçirdigine de deginen Baskan Kayalar, söyle devam etti:

“Gümüldür ve Özdere bölgelerimizde faaliyette bulunan tesislerimizle vatandaslarimiz hem ucuz hem de huzurlu bir tatil geçirmis oluyorlar. Bu konuda vatandaslarimizin yaninda olmaya ve sosyal belediyecilik anlayisiyla çalismalarimiza devam edecegiz.”


Cumartesi 22.8 ° / 12.4 °
Pazar 23.5 ° / 12.9 °
Pazartesi 24.9 ° / 11.7 °