SİYASİLERDEN TRABZONSPOR’A TEBRİK MESAJLARI

Siyasi parti genel başkanları 2021-2022 Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nda şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor’u tebrik etti.

Güncel 1.05.2022 11:24:08 0
SİYASİLERDEN TRABZONSPOR’A TEBRİK MESAJLARI

Siyasi parti genel baskanlari 2021-2022 Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalik Sezonu'nda sampiyonluga ulasan Trabzonspor’u tebrik etti.

Saadet Partisi Genel Baskani Temel Karamollaoglu, Demokrat Parti Genel Baskani Gültekin Uysal, Demokrasi ve Atilim Partisi Genel Baskani Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Baskani Ahmet Davutoglu ve Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas, sampiyonluga ulasan Trabzonspor’u tebrik etti. Siyasilerin sosyal medya hesaplarindan paylastiklari kutlama mesajlari söyle:

TEMEL KARAMOLLAOGLU: “Sezon boyunca sergiledigi basarili performansini Süper Lig sampiyonlugu ile taçlandiran Trabzonspor’un teknik ekibini, futbolcularini ve tüm taraftarlarini tebrik ediyorum. Trabzon’a yakisir sampiyonluk kutlamalarinda mutluluga kursun sikilmamasini da özellikle rica ediyorum.”

GÜLTEKIN UYSAL: “Bu aksam oynanan maçla Spor Toto Süper Lig 2021-2022 Ahmet Çalik Sezonu Sampiyonlugunu ilan eden Trabzonspor 'u, oyunculari ve teknik heyeti olmak üzere tüm Trabzonspor camiasi ve taraftarini tebrik ediyorum.”

AHMET DAVUTOGLU: “38 yil sonra mutlu sona ulasarak 7. sampiyonluguna ulasan Trabzonspor’u kutluyorum. Baskan Ahmet Agaoglu ve yönetimini, Abdullah hoca ve ekibini, futbolculari ve bordo maviye gönül veren taraftarlari tebrik ediyorum. Trabzonspor’a sampiyonlar liginde basarilar diliyorum.”

ALI BABACAN: “Tebrikler sampiyon Trabzonspor. Teknik direktör Abdullah Avci’yi, bordo mavili formayi terleten futbolculari ve takimlarini daima tutkuyla destekleyen Trabzonspor taraftarini kutluyorum.”

MANSUR YAVAS: 'Süper Lig'i sampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor'u kutluyorum. Trabzonspor oyuncularini, teknik ekibini, taraftarini ve yönetimini tebrik ediyorum.”


Cuma 18.2 ° / 9.7 °
Cumartesi 24.1 ° / 11.8 °
Pazar 23.2 ° / 12.8 °