Küresel Medya Okulu ilk mezunlarını verdi

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) ile Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) işbirliğinde gerçekleştirilen Küresel Medya Okulu (KMO)’nda sertifikalı gazetecilik eğitimlerinin ilki tamamlandı.

Güncel 25.04.2022 23:09:00 0
Küresel Medya Okulu ilk mezunlarını verdi

Bahçesehir Üniversitesi Iletisim Fakültesi Istanbul Galata Kampüsü’nde yaklasik bir ay süren ve hibrit modelle yapilan egitimlerin kapanis dersini usta foto muhabiri, duayen gazeteci Coskun Aral verdi.


SERTIFIKALAR COSKUN ARAL’DAN
Gazetecilikte yarim asirlik tecrübelerinden anektodlari videolar ve fotograflar eslginde anlatan Coskun Aral, konusmasinda dürüstlük, tarafsizlik ve vicdan vurgusu yapti. Uygulamali gazetecilik dersleriyle birlikte 50 saatlik yüz yüze medya egitimini tamamlayan ögrencilere sertifikalarini duayen gazeteci Coskun Aral verdi. Ögrenciler, derslerin çok verimli oldugunu, kendilerine çok sey kattigini ve yeni bakis açilari kazandiklarini söylediler. Türkiye ve yurt disindan yüz yüze ve çevrimiçi olmak üzere 118 ögrencinin katilim gösterdigi egitimlerin kapanis dersi ve sertifika törenine KGK Genel Baskani Mehmet Ali Dim ile KGK Yaygin Medya Meclis Baskani Buse Biçer Akbas’in yanisira KGK Genel Baskan Yardimcisi Kahraman Halisçelik, KGK Yönetim Kurulu üyesi Sertaç Virancik ve yaygin medya meclis üyeleri Ferhat Yildirim ve Canan Ekici de katildilar. 


DIM’DEN TESEKKÜR
KMO egitimlerinin ilkini basariyla tamamlamis olmanin sevincini ve gururunu yasadiklarini belirten KGK Genel Baskani Dim, “Öncelikle bu okul fikrini ortaya koyan Yaygin Medya Meclisimize ve degerli baskanimiz Buse Biçer hanim basta olmak üzere Bahçesehir Üniversitesi yönetimine, Bahçesehir Üniversitesi Iletisim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Kemal Suher hocamiza, BAU Kreatif Endüstriler Merkezi hocalari ve yöneticilerine, egitim veren tüm meslektaslarimiza, ayrica meclis üyemiz Ferhat Yildirim ve KMO koordinatörümüz Aykut Gülerik ile katilim gösteren tüm ögrencilerimize sonsuz sükranlarimi sunarim. KMO olarak daha nice is birlikleriyle ve yararli egitimlerde birlikte olmak arzusundayiz” dedi. Dim, egitimleri çevrimiçi tamamlayan ögrencilerin sertifikalarinin kargoyla adreslerine ulastirilacagini da sözlerine ekledi.


Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °