Atatürk’ün izinde dünya çocukları e-Twinning projesinde muhteşem final

Kuruculuğunu Manisa Yunusemre Valide Sultan Anaokulu öğretmenlerinden Özlem Cevher ile İzmir Kemalpaşa 8 Eylül İlkokulu öğretmenlerinden Özlem Yılmaz’ın yaptığı ‘Atatürk’ün izinde dünya çocukları e-Twinning projesi ile Atatürk?

Güncel 24.04.2022 11:56:46 0
Atatürk’ün izinde dünya çocukları e-Twinning projesinde muhteşem final

Çocuklara erken çocukluk döneminden itibaren milli ve manevi degerleri benimsetmek, bütün dünyaya mal olmus ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü tanitmak, sevdirmek ve Atatürk’ün çocuk sevgisini anlatmak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramini etkin bir sekilde kutlamak için bu projede bulusan ögretmenlerimiz ve ögrencilerimiz projenin finalini ay yildizli bayragimiz ve Ukrayna, Makedonya, Bulgaristan, Hindistan, Ispanya, Azerbaycan, Meksika, Misir, Japonya ve Madagaskar   ülke bayraklari çalismalari ve çocuklarin aileleriyle tasarladiklari ülke kostümleri ile projenin finalini gerçeklestirdiler. Bu proje ile farkli kültürleri tanirken eglenceli vakit geçiren minikler, aileleriyle beraber tasarladiklari kostümlerle güzel vakit geçirmis oldular.

Yunusemre Ilçe Milli Egitim Müdürü Yildiray Demirtas yaptigi açiklamada “Bugün çocuklarimiza armagan eden ülkemizin kurucu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 10 ülkede  tanitildigi Atam izindeyiz projesinde Valide Sultan Anaokulu’ndayiz. Projede emegi geçenlere tesekkür ederim” dedi.

Valide Sultan Anaokulu Müdürü Hanife Kural ise “Atatürk’ün izinde Dünya çocuklari e-twinning projesinde kapsaminda   Mustafa Kemal Atatürk’e  ve Atatürk’ün çocuk sevgisine dikkat çekerek 23 nisan haftasini eglenceli bir sekilde kutlamislardir.  Çocuklarimiz okul öncesi dönemde yaparak ve  yasayarak  ögrendikleri milli manevi degerlerimizin izlerini hayatlari boyunca tasiyacaklardir. Projenin final sergisini okulumuzda gerçeklestirmenin mutlulugunu yasiyoruz. Projede emegi geçen  ögrenci, ögretmen ve velilerimizi tebrik ediyorum” seklinde konustu.


Çarşamba 23.3 ° / 10.8 °
Perşembe 23.4 ° / 12.8 °
Cuma 25.1 ° / 14.6 °