TURGUTLU BELEDİYESİ ARAZİ YOLLARINI KONFORA KAVUŞTURDU

Turgutlu Belediyesi, kırsal mahallelerde tarım arazilerine ulaşımın sağlandığı yolları açarak çiftçilerin ve üreticilerin arazilere ulaşımını kolaylaştırdı.

Güncel 20.04.2022 13:34:00 0
TURGUTLU BELEDİYESİ ARAZİ YOLLARINI KONFORA KAVUŞTURDU

 

Turgutlu Belediyesi, kirsal mahallelerde tarim arazilerine ulasimin saglandigi yollari açarak çiftçilerin ve üreticilerin arazilere ulasimini kolaylastirdi.

Turgutlu Belediyesi kirsal mahallelerde arazi yollari üzerinde çalismalarini tamamladi. Turgutlu Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, yaklasan hasat dönemi öncesinde kirsal mahallelerde çiftçilerin ve üreticilerin arazi yollarini düzenlemek amaciyla çalisma yapti. Çalismalar sonucunda Güney, Dagyeniköy, Izzettin, Sinirli, Asagibozkir, Yukaribozkir, Irlamaz, Yayla, Ayvacik ve Temrek Mahalleleri'nde arazi yollarini kullananlarin güvenli ve kesintisiz sekilde ulasimlari saglandi.

Ekipler, yeni arazi yolu açma ve düzenleme çalismalarina devam edecek.

Turgutlu Belediye Baskan Yardimcisi Ahmet Daskan, “Çiftçilerimizi, üreticilerimizi ve arazi yollarini kullanan vatandaslarimizi memnun edecek çalismalarimizi aksatmadan hayata geçiriyor, güvenli ulasimlarini sagliyoruz. Tarim arazilerine ulasimin saglandigi tüm yollarda düzenleme ve yol açma çalismalarimiz devam edecek” dedi.


Cuma 30.8 ° / 19.8 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °