İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NIN GELENEKSEL 36. ÇOCUK ŞENLİĞİ BAŞLIYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları’nın bu yıl 36'ncısını düzenlediği “Çocuk Şenliği,” 23 Nisan Cumartesi günü “Herkes Sihirbaz Olacak” adlı çocuk oyunuyla başlayacak.

Güncel 19.04.2022 19:04:45 0
İBB ŞEHİR TİYATROLARI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Şehir Tiyatroları’nın bu yıl 36'ncısını düzenlediği “Çocuk Şenliği,” 23 Nisan Cumartesi günü “Herkes Sihirbaz Olacak” adlı çocuk oyunuyla başlayacak.

İBB'den yapılan açıklamaya göre, Şehir Tiyatroları’nın bu yıl 36'ncısını düzenlediği “Çocuk Şenliği,” 23 Nisan Cumartesi günü saat 14.00'te sahnelenecek “Herkes Sihirbaz Olacak” adlı çocuk oyunuyla başlayacak. 24 Nisan Pazar günü de Şehir Tiyatroları’nın tüm sahnelerinde ücretsiz olarak sahnelenecek çocuk oyunlarının yanı sıra Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi ve Beylikdüzü Atatürk Kültür Merkezi’nde çocuk oyunları seyirciyle buluşacak.

Şenlik boyunca 'Herkes Sihirbaz Olacak', 'Bekçi ile Postacı', 'Rüya', 'Evvel Zaman İçinde (Konuk Oyun)', 'Beş Haylaz (Konuk Oyun)', 'Çöp Canavarı (Konuk Oyun)', 'Demir Kız (Konuk Oyun)' adlı çocuk oyunları sahnelenecek.

HARBİYE VE MÜZE GAZHANE’DE ÇOCUKLARI UNUTULMAZ ETKİNLİKLER BEKLİYOR

Şenliğin açılış gününde Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nin önündeki açık alanda, ikinci gününde ise Müze Gazhane Sahnesi’nin önünde etkinlik istasyonları kurulacak.

Etkinlik alanlarında çocuklar için Spor Parkuru Atölyesi, Beyin Antrenörü, Bubble Show Gösterisi, Boyama Alanı, Cutout Alanı gibi stantlar yer alacak.

Etkinlik alanlarında İBB Kent Orkestrası Konseri’nde sanatçılar çocuklara şarkılar öğretecek.

Şehir Tiyatroları Sanatçısı Özge Özder, 24 Nisan 2022 Pazar günü Müze Gazhane’de 'Her Canlı Eşit Yaşam Hakkına Sahiptir' isimli bir söyleşi gerçekleştirecek.

Şenlik boyunca önceden rezervasyonla “Meslekler Atölyesi', 'Farkındalık Dilde Başlar Atölyesi', 'Keloğlan Türkülü Masal Dinletisi Atölyesi” adlı 3 atölye düzenlenecek.


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °