BAŞKAN SOYER: “ŞİMDİ SIRA TURİZMİ 12 AYA YAYMAKTA”

İzmir Vakfı'nın nisan ayı yönetim kurulu toplantısında şehrin turizm potansiyelini artırmak için hayata geçirdikleri 'Direct İzmir' projesine değinen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı ve İzmir Vakfı Başkanı Tunç Soyer, 'İzmir'den

Güncel 19.04.2022 18:46:58 0
BAŞKAN SOYER: “ŞİMDİ SIRA TURİZMİ 12 AYA YAYMAKTA”

Izmir Vakfi'nin nisan ayi yönetim kurulu toplantisinda sehrin turizm potansiyelini artirmak için hayata geçirdikleri 'Direct Izmir' projesine deginen Izmir Büyüksehir Belediye Baskani ve Izmir Vakfi Baskani Tunç Soyer, 'Izmir'den direkt uçuslarin sayisi 68 sehre yükseldi. Biz bu firsati yakaladik. Simdi Izmir turizmini 12 aya yaymak için elimizden geleni yapacagiz ' dedi.  

Izmir Vakfi’nin nisan ayi yönetim kurulu toplantisi Izmir Sinema Ofisi’nde yapildi. Toplantiya Izmir Büyüksehir Belediye Baskani ve Izmir Vakfi Baskani Tunç Soyer, Izmir Vali Yardimcisi Fatih Kiziltoprak, Izmir Vakfi Genel Müdürü Deniz Karaca, Izmir Ticaret Odasi Baskani Mahmut Özgener, Türkiye Seyahat Acenteleri Birligi Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Gencer ve Çesme Turistik Otelciler Birligi Baskani Yakup Demir katildi.

'FIRSAT YAKALADIK'

Toplantida Izmir Vakfi tarafindan Izmir Büyüksehir Belediyesi’nin destegiyle sehrin turizm potansiyelini artirmak için hayata geçirilen Direct Izmir projesi gündeme geldi. Direct Izmir'in, Izmir’in kabugunun kirilip dünyayla bulusmasinda önemli bir adim oldugunu söyleyen Baskan Tunç Soyer, 'Artik yola çikma vakti. Izmir olarak bu hikayeyi sahiplenmemiz gerek. 68 destinasyonda Izmir’e direkt uçus var ve artik ‘Izmir’e uçus yok’ algisini kirma zamani. Biz bu firsati yakaladik. Simdi Izmir turizmini 12 aya yaymak için elimizden geleni yapacagiz” seklinde konustu.

'DIRECTIZMIR.COM' NEDIR?

Directizmir.com Izmir’den dünyaya, dünyadan Izmir’e direkt uçuslarin tanitimini yapiyor ve kullanicilara Izmir’den aktarmasiz uçabilecekleri sehirlerin tamamini tek bir adres üzerinden gösteriyor. Izmir’in havayoluyla dogrudan ulasim olanaklarinin kolaylastirilmasini amaçlayan projeyle Izmir’den direkt uçus yapilan yeni destinasyonlarin açilmasi, mevcut destinasyonlarin sayi ve sikliginin artirilmasi, mevsimlik uçuslarin bütün yila yayilmasi ve direkt uçus yapilan destinasyonlarin bilinirliginin artirilmasi hedefleniyor.


Cumartesi 22.8 ° / 12.4 °
Pazar 23.5 ° / 12.9 °
Pazartesi 24.9 ° / 11.7 °