ÖZGÜR ÖZEL: TBMM L'ACTONE'LA İLİŞKİSİNİ AÇIKLAMALI

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “L’ACTONE Yönetim Kurulu Başkanı'nın tutuklandığı ve uyuşturucu baronu olduğu haberlerini okuduk. Genel Kurul dahil TBMM'de tüm yerleşkede pandemi başından beri yoğun olarak L’ACTONE ürünleri kul

Güncel 14.04.2022 09:57:00 0
ÖZGÜR ÖZEL: TBMM L

CHP Grup Baskanvekili Özgür Özel, “L’ACTONE Yönetim Kurulu Baskani'nin tutuklandigi ve uyusturucu baronu oldugu haberlerini okuduk. Genel Kurul dahil TBMM'de tüm yerleskede pandemi basindan beri yogun olarak L’ACTONE ürünleri kullaniliyor. TBMM Baskanligi, Tekirdag menseli bu sirket ile iliskisini açiklamalidir” dedi.

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, L’ACTONE Holding Yönetim Kurulu Baskani Ali Osman Akat’in uyusturucu kaçakçiligi suçundan tutuklanmasinin ardindan sosyal medya hesabinda bugün yaptigi paylasimda, pandemi sürecinde TBMM’de L’ACTONE ürünlerinin kullanildigini belirtti. Özel’in paylasimi söyle:

“L’ACTONE Yönetim Kurulu Baskani'nin tutuklandigi ve uyusturucu baronu oldugu haberlerini okuduk. Genel Kurul dahil TBMM'de tüm yerleskede pandemi basindan beri yogun olarak L’ACTONE ürünleri kullaniliyor. TBMM Baskanligi, Tekirdag menseli bu sirket ile iliskisini açiklamalidir”

NE OLMUSTU

Alman Federal Gümrük Irtibat Bürosu, 20 ve 26 Kasim 2021 tarihlerinde havalimaninda, Kolombiya’dan Türkiye’ye gönderilen, Panama ve ABD üzerinden Almanya’ya ulasan iki ayri kargo üzerinde inceleme yapti. Kargolarda 62 ve 49 kilogram olmak üzere siyah kokain ele geçirildi ve bu durum Türk makamlariyla paylasildi.

Eski Türk-Amerikan Is adamlari Dernegi Baskani ve L'ACTONE Holding Yönetim Kurulu Baskani Ali Osman Akat, Almanya’da ele geçirilen kokain nedeniyle uyusturucu kaçakçiligi suçundan tutuklandi.


Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °
Çarşamba 29.5 ° / 19.7 °