DİKİLİ BELEDİYESİ HENTBOL TAKIMI 1. LİG'DE

Dikili Belediyesi Hentbol Takımı, 1. Lig'e yükseldi. Antrenörlüğünü Mustafa Özkol’un yaptığı 16- 21 yaş grubunda 22 gençten oluşan takım, Ege Bölgesi’nde 1. Lig'e yükselen tek kulüp oldu.

Spor 12.04.2022 11:44:00 0
DİKİLİ BELEDİYESİ HENTBOL TAKIMI 1. LİG

Dikili Belediyesi Hentbol Takimi, 1. Lig'e yükseldi. Antrenörlügünü Mustafa Özkol’un yaptigi 16- 21 yas grubunda 22 gençten olusan takim, Ege Bölgesi’nde 1.Lig'e yükselen tek kulüp oldu. 

Dikili Belediyesi Hentbol Takimi, 1. Lig'e çikarak büyük bir basari elde etti. Ilçeleri adina çok kiymetli bir basari oldugunu belirten Dikili Belediye Baskani Adil Kirgöz, su açiklamayi yapti:

“Ilçemiz ve spor adina çok kiymetli bir basari. Dikkatinizi çekmek isterim, disaridan ya da çok daha profesyonel bir takimdan transfer yok. Tamamen ilçemizde yasayan lise, üniversite ögrencileri, hatta gündelik islerde çalisan kardeslerimizin müthis özverisiyle bu basari geldi. Göreve geldigim günden bu yana her zaman sporcularimizin yanlarinda olduk bundan sonra da olmaya devam edecegiz. Diger bir mutluluk kaynagim da su; bu basarilar ilçe halkimizin da spora olan ilgisini artiriyor ve sporcularimizi her geçen gün daha çok sahiplenmelerine vesile oluyor. Bizim mottomuz su; 'birlikte Dikili'. Sporcularimizla gurur duyuyoruz. Yollari açik ve basarilari daim olsun” dedi.


Cuma 30.8 ° / 19.8 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °