İYİ Parti genel merkez yönetimi silbaştan...

İyi Parti genel merkez yönetimdeki isimler değişti. Koray Aydın Siyasi İşler Başkanlığı'na getirilirken, Eğitim Politikaları Başkanı Sevinç Atabay oldu. Yavuz Ağıralioğlu'na yeni başkanlık divanında görev verilmedi.

Güncel 30.03.2022 16:04:00 0
İYİ Parti genel merkez yönetimi silbaştan...

İyi Parti'de, parti yönetim kadrosu değişti. Başkanlık Divanı'ndaki birçok isme yeni görev verilmezken birçoğunun sadece görev yeri değişti.

KORAY AYDIN SİYASİ İŞLER BAŞKANI OLDU

Buna göre Koray Aydın, Teşkilat ve Gençlik Politikaları Başkanlığı görevinden alınarak Siyasi İşler Başkanı olurken, Siyasi İşler Başkanlığı'na getirilirken, Eğitim Politikaları Başkanı Sevinç Atabay oldu

YAVUZ AĞIRALİOĞLU'NA GÖREV VERİLMEDİ

Dikkat çeken bir diğer değişim ise partinin ekran yüzlerinden biri olan Türk Dünyası ve Yurt Dışı Türkler Başkanı Yavuz Ağıralioğlu‘nun yerine Rıdvan Uz getirilirken, Ağıralioğlu’na yeni görev verilmemesi oldu.

Gençlik Politikaları Başkanı Berna Sukas, Doğa ve Çevre Politikaları Başkanı Arzu Önşen ve Kadın Politikaları Başkanı Ayşe Sibel Ömeroğlu‘na da görev verilmedi. Teşkilat ile Gençlik Politikaları ise doğrudan Meral Akşener'e bağlandı


Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °
Çarşamba 29.5 ° / 19.7 °