DEVA ve Memleket Partisi'nden İstifa Edip Gelecek Partisi'ne Katıldılar

Türkiye'nin dört bir yanında teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Gelecek Partisi'ne bugün Kırklareli'nde önemli katılımlar gerçekleşti

Günde 24.03.2022 15:12:39 0
DEVA ve Memleket Partisi

Saha çalismalarina hiz veren Gelecek Partisi’nde bugün Genel Baskan Yardimcisi Abdullah Basci, Kirklareli’nde sivil toplum temsilcileri, meslek odasi temsilcileri, esnaf, vatandas ve partisinin teskilat mensuplariyla bir araya geldi.

Basci’ya ziyaretleri sirasinda Gelecek Partisi Kirklareli Il Baskani Mehmet Yildiz’in yani sira bazi genel merkez yöneticileriyle Kirklareli teskilat mensuplari da eslik etti.

Partiye önemli katilimlar gerçeklesti; rozetleri Basci takti

Kirklareli’nde gerçeklestirilen ziyaretler sonrasi il baskanliginda partiye katilan yeni üyelerin rozetleri ise Genel Baskan Yardimcisi Abdullah Basci tarafindan takildi.

DEVA Partisi Kurucu Merkez Ilçe Baskani Sinan Yildirim, Deva Partisi Kurucu Vize Ilçe Baskani Mehmet Can Nazligül ile Memleket Partisi Kurucu Babaeski Ilçe Baskani Birsen Baskan Gelecek Partisi’ne katildilar.

Rozet takdimi sirasinda kisa bir konusma yapan Basci, “Gelecek umudunu memleketin her kösesinde oldugu gibi Kirklareli’nde de büyütüyoruz. Bugün Kirklareli’ne basbakanimiz Sayin Ahmet Davutoglu’nun selamini getirdik. Vatandaslarimiz hayat pahaliligi basta olmak üzere birçok konudan muzdarip ve bizleri umut olarak görüyorlar. Ayrica partimize önemli katilimlar gerçeklesti. Bu katilimlarin devam edecegini rahatlikla söyleyebilirim. DEVA Partisi’nden ve Memleket Partisi’nden gelerek aramiza katilan arkadaslarimiza hos geldiniz diyor, çalismalarinda basarilar diliyorum” diye konustu.

kaynak:sonsozmedya

 


Perşembe 28.8 ° / 18.3 °
Cuma 30.8 ° / 19.8 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °