Şehit Annesi Fatma Keskinkılıç, 18 Mart'ta Doğan Oğlunun Doğum Gününü Kutladı

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 1997 yılında, Kuzey Irak’ta PKK’ya yönelik düzenlediği operasyonda şehit olan Hava Pilot Üsteğmen Selim Keskinkılıç’ın babası Ahmet Keskinkılıç ile annesi Fatma Keskinkılıç, 18 Mart Çanakkale Zafer

Günde 18.03.2022 20:40:28 0
Şehit Annesi Fatma Keskinkılıç, 18 Mart

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nün 107’nci yıldönümünde Malatya Şehitliği’nde düzenlenen törene katılan Keskinkılıç ailesi, 4 Haziran 1997’de Kuzey Irak’taki ‘Çekiç Operasyonu’ sırasında düşen helikopterde şehit olan Pilot Üsteğmen Selim Keskinkılıç’ın doğum gününü kutladı.

Keskinkılıç ailesi, şehit oğullarının mezarına “Canımız, doğum günün kutlu olsun” yazılı çiçek bıraktı.

'OĞLUMUZUN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ'

Şehidin babası Ahmet Keskinkılıç, 'Oğlum, 4 Haziran 1997’de Kuzey Irak’ta şehit oldu. Bugün aynı zamanda şehidimin doğum gününü kutluyoruz. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde hem şehidimizi ziyaret geldik hem de doğum gününü kutladık. Bütün şehitlerimizin ruhları şad olsun' dedi.

'PASTA KESMEYİ AHİRETE BIRAKTIM'

Şehidin annesi Fatma Keskinkılıç ise burukluk, acı ve gururu bir arada yaşadıklarını ifade etti.

Keskinkılıç, 'Ne mutlu ki bir şehit annesiyim. Ne mutlu ki Rabbim yavrumu bu makama layık gördü. İnşallah onların şefaatinden bizde nasipleniriz. Ne kadar gurur duysam azdır' diye konuştu.

Keskinkılıç, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde aynı zamanda oğlunun doğum gününü kutladıklarını belirterek, 'Bugün hem 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü hem de oğlumun doğum günü. Her anne yavrusunun doğum gününü, evinde pasta keserek kutlamak ister. Ben o pastayı kesmeyi ahirete bıraktım' dedi.

 


Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °
Perşembe 23.4 ° / 16.3 °
Cuma 23.6 ° / 14.7 °