Şanlıurfa’da 2 Polis Şehit Oldu

Şanlıurfa’da takip ettikleri bir aracı durdukları esnada silahlı saldırıya uğrayan Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici ve Polis Memuru Cemal Bozkurt şehit oldu.

Günde 10.03.2022 09:50:54 0
Şanlıurfa’da 2 Polis Şehit Oldu

Emniyet Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde görev yapan Abdullah Yasir Binici ve Cemal Bozkurt’un, takip ettikleri bir aracı durdukları esnada araçtaki şüpheli şahsın silahlı saldırısına uğradığını, Binici ve Bozkurt’un yaralı olarak kaldırıldıkları hastanede vefat ettiğini açıkladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Rabbim şehitlerimizin makamını âlî eylesin inşallah. Başımız sağ olsun” dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise şehit polisler için sosyal medya hesabında, “Şanlıurfa’da takip ettikleri şüpheli araçtakilerin silahlı saldırısında şehit olan Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici’ye ve Polis Memuru Cemal Bozkurt’a Allah'tan rahmet, ailelerine ve mesai arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun” paylaşımı yaptı.


Cuma 18.2 ° / 9.7 °
Cumartesi 24.1 ° / 11.8 °
Pazar 23.2 ° / 12.8 °