Gelecek Partisi'nden Ordu Çıkarması

Gelecek Partisi genel merkezi tarafından ilan edilen '19 Genel Başkan Yardımcısı 19 İlde' çalışması kapsamında Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ başkanlığındaki heyet Ordu ilini ziyaret ederek temaslarda

Güncel 9.03.2022 09:03:45 0
Gelecek Partisi

Gelecek Partisi genel başkan yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ'ı il merkezinde Gelecek Partisi Ordu İl Başkanı Ali Sefa Aydın ve partililer karşıladı. Karşılamadan sonra TV52'ye geçen Özdağ, 'TV52 gibi muhteşem bir maziye sahip yerel televizyon kanalının çalışmaları takdire şayandır. Bu zamanda tarafsız bir şekilde habercilik yapmak en zor gazetecilik örneğidir' diyerek program çekimine katıldı.

TV52'deki ziyaret akabinde 19 Eylül Gazeteciler Derneğini ziyaret eden ve Ordu ile ilgili gözlemlerini de paylaşan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ; “Ordu, şuan özlenen noktada değil. Hükümette çok ciddi kişiler tarafından temsil ediliyor. Her ne kadar İstanbul’dan seçilmiş olsa da, iktidar partisinin genel başkan vekili Ordulu. Çok güçlü. O güç Ordu’ya yansımamış. Büyükşehir Belediyesi, iktidar partisinde ancak o da şehre yansımamış. Ordu’nun Karadeniz’in incisi olması lazım. Samsun ve Trabzon’da yaşaması lazım. Ordu, altyapısı, üstyapısı ve insan kaynaklarıyla zengin bir kent. O zenginliği burada yaşayan halkın tatması lazım. İşsizliğin, yoksulluğun daha az olduğu, üniversitenin, ticaretin ve ihracatın daha güçlü olduğu bir şehir olması lazım.” dedi.

Fındık konusuna da değinen Özdağ, şunları söyledi; “Ferrero, eskiden İsviçre’den fındık alıyordu. Şimdi buradan alıyor. Zaman zaman da yetmediğini söylüyorlar. Ancak fındık üretenlere baktığımız zaman kan ağlıyorlar ve emeklerinin karşılığını alamadıklarını söylüyorlar. Fındık, bizim iyi bir ihraç ürünümüz. Ama o ihraç mamulünün karşılığını üreticilerimiz alın teri kurumadan alamıyorlar. Her dönemde bir şikayet var. Ağza azıcık bir bal sürüyorlar. Kalıcı işlerin yapılması lazım. Cumhurbaşkanının iki dudağının arasında 1-2 lira fazla verdim denilmesini beklemek yerine fındık borsası kurulması lazım. Bu şehirden bakanlar çıkmasına rağmen bunu yapamamışlar. Ordu, şuan hak ettiği noktada değil.”

6 partinin bir araya gelerek hareket ettiğini aktaran Özdağ, zora talip olduklarını ve başaracaklarına inandıklarını söyledi.

Seçimde meydana gelebilecek şaibelerin de muhakkak önüne geçilmesini gerektiğini ifade eden Özdağ; “Belki biraz ayıplı karşılayacaksınız ama 21. Yüzyılda parmak boyası istiyoruz. Ellerimiz, parmaklarımız boyalı olsun, 2-3 gün çıkmasın. Ama o sandıkta hileler yapılmasın. Benim oyum çalınmasın, milletimin iradesi tam tecelli etsin istiyoruz.” dedi.

19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen ise ekonomide yaşanan çalkantılı süreçte en büyük darbe alan kesiminin yerel basın olduğunu belirterek, yeni oluşacak hükümetten sektöre destek olunmasını beklediklerini dile getirdi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Taşbaşı Ergin Karlıbel Sanat Merkezi’ne de giderek, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanlarının “Kerteriz” adını verdikleri karma sergiyi de gezdi. Sergide yeğeni Didar Ezgi Özdağ'ın çalışmasını gören Selçuk Özdağ'ın duygusallaştığı görüldü. 

Sergi ziyaretinin ardından Ada Tv youtube kanalına geçerek internet yayını yapan her mecranın desteklenmesinin çağın bir gereği olduğunu söyleyen Özdağ Ada Tv Youtube kanalının isteğini kabul ederek yayına katıldılar. Yayın akabinde Ordu sanayi esnafıyla sohbet eden Özdağ, girdiği her işletmeden benzer şikayetleri duyması üzerine 'Ordu esnafı kan ağlıyor. Bu iş böyle gitmez, gidemez, mümkün değildir. Bir an önce seçimin gelmesi memleketin menfaatine olacaktır' dedi.

Gelecek Partisi Ordu il teşkilat binasına geçen Özdağ burada partiye katılan Ordululara rozetlerini takarak 'Ordu'nun geleceği sizlere emanettir' dedi. 

Selçuk Özdağ ve beraberindeki heyet, genel merkezdeki çalışmalara katılmak üzere akşam saatlerinde Ankara'ya hareket etti.


Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Pazar 31.5 ° / 19.5 °