Gelecek Partisi’nden Çiçekliköy’de Kadınlar Günü kahvaltısı

Gelecek Partisi Manisa Teşkilatı İl Kadın Kolları tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kahvaltı programında Çiçekliköy’de Yakaköy Asmalı Kahvaltı Salonu’nda bir araya geldi.

Günde 7.03.2022 16:25:20 0
Gelecek Partisi’nden Çiçekliköy’de Kadınlar Günü kahvaltısı

Kahvaltı programına Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Nurten Onultmak, İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Elma,  İl Başkan Yardımcıları Tuncay Haykırer, Melih Sevil ve yönetim kurulu üyeleri ile kadın kolları katıldı.

BAŞKAN ONULTMAK: TÜRKİYE’DE KADIN OLMAK ZOR

Gelecek Partisi İl Yöneticisi Ümit Demirci’nin ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltı programında konuşan Manisa  İl Başkanı Nurten Onultmak, “Emekçi Kadınlar Günü’müz kutlu olsun. Kadın olmak çok güzel. Değişim kadınlarla başlayacak. Bunu birlikte başaracağız. Türkiye’de kadın olmak zor. Dünyada kadın olmak zor. Ama şu var; biz kadınlar erkeklere göre çok çok güçlüyüz. Bunu hiçbir zaman unutmayın. İnşallah birlikte çok güzel işler başaracağız. Programımıza katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gelecek Partisi Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Elma ise konuşmasında, “Bugün  Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir aradayız. İsterdik ki kadın haklarındaki güzel gelişmeleri konuşalım.  Maalesef gündemimizde kadına yönelik şiddet ve kadın cinayetleri var. Bugün kadınlar olarak şiddete uğramamak ve tüm insan haklarına biz de sahip olmak istiyoruz. Yasalarla sözde değil özde korunmak istiyoruz. Kadın öncelikle annedir ve annelik ise en zor ve en değerli zanaat. Kadını yaşatalım ki insanlık yaşasın” ifadelerine yer verdi.

 

haber: Berna Memiş / Enpolitik


Cumartesi 22.8 ° / 12.4 °
Pazar 23.5 ° / 12.9 °
Pazartesi 24.9 ° / 11.7 °