Boğaziçi Üniversitesi Genel Sekreteri Nedim Malkoç görevinden alındı

Boğaziçi Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Nedim Malkoç görevden alındı. Malkoç'un 'görülen lüzum üzerine' görevden alındığı ve yerine Çevre Bilimleri Enstitüsü Öğretim Üyesi Dr. Hasan Fehmi Topal'ın getirildiği açıklandı.

Güncel 14.02.2022 14:23:19 0
Boğaziçi Üniversitesi Genel Sekreteri Nedim Malkoç görevinden alındı

Boğaziçi Üniversitesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Nedim Malkoç'un görevine son verildi.

Elektronik Belge Yönetim Sistemi üzerinden yapılan açıklamada Malkoç'un 'görülen lüzum üzerine' görevden alındığı ve asaleten bir atama yapılana kadar Genel Sekreterlik görevini Çevre Bilimleri Enstitüsü Öğretim Üyesi Dr. Hasan Fehmi Topal'ın yürüteceği duyuruldu.

MALKOÇ'U, MELİH BULU ATAMIŞTI

2 Ocak 2021'de Cumhurbaşkanı tarafından Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanan ve 15 Temmuz 2021'de görevden alınan Prof. Dr. Melih Bulu, 1 Haziran 2021'de Malkoç'u Genel Sekreter vekili olarak atamıştı.

Osmanlı Eğitim Ocakları Kocaeli şube başkan vekilliği de yapmış Malkoç, ayrıca cumhurbaşkanı eski başdanışmanı ve kamu denetçisi Şeref Malkoç'un akrabası.

Boğaziçi Üniversitesi akademisyenleri, Malkoç'un Genel Sekreter olarak atanmasını 13 Temmuz'da yargıya taşımış,12. İdare Mahkemesi yürütmeyi durdurma kararı vermişti.


Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °
Perşembe 23.4 ° / 16.3 °
Cuma 23.6 ° / 14.7 °