Erdoğan'ın Kovid-19 sonrası ilk konuşmasına Davutoğlu'ndan tepki

Koronavirüsü atlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ilk konuşmasına tepki gösteren Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, 'İlk açıklamanızda covid ve faturalarla boğuşan milletimize duyarsız kalmanız ise üzücü' dedi.

Günde 11.02.2022 17:37:51 0
Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın koronavirüsü atlatması sonrası yaptığı ilk açıklamaya Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan tepki geldi.

Davutoğlu, Erdoğan'ın ilk konuşmasında vatandaşın mücadele ettiği koronavirüs ve fatura krizine yer vermemesini şu sözlerle eleştirdi:

'Covid-19'u atlattınız, geçmiş olsun Sn. Erdoğan. İlk açıklamanızda covid ve faturalarla boğuşan milletimize duyarsız kalmanız ise üzücü. Acaba eski ve yeni faturaları vatandaşlarımız burada paylaşsa Sn. Erdoğan’ın gözündeki perde kalkar mı? Ne dersiniz İlhami Işık?'

ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARI

Koronavirüsü atlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı çıkışı hastalık sürecine ilişkin ''2 Sinovac 3 de Biontech oldum. Bu aşıların tesiri ile de hamdolsun rahat bir şekilde ve kısa bir zamanda geçirmiş oldum'' açıklamasında bulunurken, 'Elektrik zammını geri çekin'' diyen Kılıçdaroğlu'na yanıt olarak ise, ''Muhalefetin yaygarasını kopardığı gibi bir durum söz konusu değil. Vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik ve ezdirmeyeceğiz'' demişti.


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °