TDP Başkan Yardımcısı Beykoz, Bolu’da Elektrik Şirketinin Önünde Yere Elektrik Sayacı Fırlattı

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkan Yardımcısı Maksut Beykoz, Bolu’da özel elektrik dağıtım şirketinin önünde yazar kasa ile gelen Adalet ve Kalkınma Partisi, şu gördüğünüz elektrik sayacı ile gidecektir” dedi ve elindeki

Günde 10.02.2022 16:45:00 0
TDP Başkan Yardımcısı Beykoz, Bolu’da Elektrik Şirketinin Önünde Yere Elektrik Sayacı Fırlattı

Bolu’da vatandaşlar, yüksek elektrik faturalarını elektrik şirketi önünde protesto etti. Protestoya CHP, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Türkiye Değişim Partisi temsilcileri de katıldı.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Maksut Beykoz, “Yeni yılla birlikte emekli ve asgari ücret oranlarında rekor düzeyde denilerek hükümet tarafından zamlar açıklandı ve vatandaşın enflasyona ezdirilmeyeceği ifade edildi. Ancak bugün hepimiz görüyoruz ki yapılan maaş zamları henüz şubat ayına girmeden eridi, kayboldu' dedi.

'BOLU'DA VATANDAŞLAR KOMBİLERİ YAKAMAZ OLDU'

Türkiye’de enflasyonun 20 yılın zirvesinde olduğunu belirten Beykoz şunları söyledi:

“84 milyon insan 84 kişiye çalışıyor. Bunların içinde 5 tane müteahhite, isimlerini söylemeye gerek yok, elektrik kurumları özelleştirildi. Vatandaşlarımız bugün evlerinde gaz lambaları ile, battaniyelerle, pazardan topladıkları meyve sebzelerle yaşamaya çalışıyor. Vicdanlarımız sızlıyor ama bunla ilgili AKP’nin hiçbir şey yapmadığını görüyoruz. Türkiye’de 25 milyon insan bankalar tarafından icraya verilmiş. Yarın Bolu SEPAŞ da elektrik faturasını ödeyemeyen insanları icraya verecekler. Büyük bir ihtimalle 84 milyonun yarısı icralık olacak. Elektrik ve doğal gaz zamları geri çekilsin. KDV sıfırlansın. Bu kara kış ve hayat pahalılığı içinde vatandaşın daha fazla fedakarlık yapmasını beklemek düpedüz aymazlıktır. Fedakarlık yapması gereken biri varsa bu ülkenin kaynaklarını yağmalayan paralarına para katanlardır.'

YERE ELEKTRİK SAYACI FIRLATTILAR

Açıklama sonrası Maksut Beykoz, “Kendisini kutluyorum. Bir emekli 2 bin 500 lira maaşla nasıl geçinebilir? Bunlar ekonomi uzmanları olmuşlar. Bundan dolayı onları kutluyorum” diyerek emekli maaşı ile geçinmeye çalışan bir vatandaşa madalya taktı.

Beykoz daha sonra, “Adalet ve Kalkınma Partisi bir yazar kasa ile geldi. Bugün o yazar kasa ile gelen Adalet ve Kalkınma Partisi, şu gördüğünüz elektrik sayacı ile gidecektir”  dedi ve elindeki sayacı yere fırlattı.


Pazar 31.5 ° / 19.5 °
Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °