BTP Genel Başkanı Baş: İlk Seçimde Meclis'e Gireceğiz

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, 'Hiç kuşkunuz olmasın; önümüzdeki ilk seçimde, Allah izin verirse, önce Allah'ın sonra milletin takdiriyle, buna ben inanıyorum ve çalışıyorum, ilk seçimde Meclis'e gireceği

Güncel 9.02.2022 18:14:25 0
BTP Genel Başkanı Baş: İlk Seçimde Meclis

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, bugün partisinin Ankara il teşkilatının genişletilmiş divan toplantısına katıldı. Parti faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda konuşan Hüseyin Baş, şunları söyledi:

“Türkiye'nin çok karanlık ve sıkışık günlerden geçtiğini hepimiz biliyoruz, yaşıyoruz. Dolayısıyla şu anda Türkiye'deki bu problemli süreci çözebilecek bir tek kadro var, o da BTP kadrolarıdır. Bizim dışımızdaki hiçbir yapı, organizasyon, Türkiye'deki bu sorunları çözebilecek bir noktada değil. Çünkü BTP'nin ekonomiye dair bir modeli var; bu dünyada eşi benzeri olmayan bir model. BTP'nin sosyal hayata ilişkin bir modeli var, BTP'nin Cumhuriyet tarihi ile ilgili bir söylemi var ve bir kitabı var. Bunların hepsi bizim parti programımız. Bu partinin, Türkiye'deki eğitim ile ilgili sistematik bir çalışması var' dedi. 

“MECLİS KÜRSÜSÜNE MİLLİ EKONOMİ MODELİ'Nİ ALIP ÇIKACAĞIZ'

Hüseyin Baş, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Hiç kuşkunuz olmasın; önümüzdeki ilk seçimde, Allah izin verirse, önce Allah'ın sonra milletin takdiri, buna ben inanıyorum ve çalışıyorum, ilk seçimde Meclis'e gireceğiz. Meclis'te partimizi temsil edeceğiz. BTP tabelasını Meclis'e astıracağız. O kürsüye Milli Ekonomi Modeli'ni elimize alıp çıkacağız ve 'Bu modelden başka bu ülkenin çıkış yolu yoktur' diye haykıracağız.”

“GÜÇLÜ BİR KADROYA SAHİBİZ'

Ekonomik krizden dış politikaya kadar hemen her konuda özgün çözüm önerileri getirip bunları kamuoyuyla paylaştıklarını ve ciddi karşılık bulduklarını anlatan Baş, şunları söyledi:

“Bu teşkilatın yapamayacağı hiçbir şey yok. İktidar ve ana muhalefet partilerini hariç tutuyorum, -hariç tutmanın nedenini de söyleyeyim, çok iyi partiler oldukları için söylemiyorum bunu, bir rant alanı oluşturabildikleri için bir teşkilat yapıları elbette oluşuyor doğal olarak- bunun dışında hiçbir siyasi yapıda emin olun Bağımsız Türkiye Partisi'ndeki teşkilat yapısı yoktur. Böylesine güçlü bir kadroya sahibiz.”


Perşembe 23.4 ° / 16.3 °
Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °