Gelecek Partisi’nde Anlamlı Toplantı

Her gün onlarca gencin sürüklendiği uyuşturucu madde bağımlılığına çözüm getirmek için Gelecek Partisi harekete geçti. Bu kapsamda ilk görüşme gerçekleştirildi.

Günde 13.10.2021 15:47:20 0
Gelecek Partisi’nde Anlamlı Toplantı

Gelecek Partisi Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, bugün Gelecek Partisi genel merkezinde çocukları madde bağımlılığı tedavisi gören aileleri kabul etti. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı toplantıda ailelerin tek beklentisi başta uyuşturucu olmak üzere hükümetin bir şekilde gençleri madde bağımlılığından uzak tutulması olmuştur.

Özdağ, katılımcı ailelerin yanlarında olduklarını belirterek uyuşturucuyla mücadeledeki çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Toplantı sonrası haber sitemize açıklamalarda bulunan Özdağ şunları söyledi:

“Uyuşturucu denilen illeti kullanım yaşı oldukça düşmüştür. Okullar iki yıla yakındır kapalı olduğu için çok göze batmayan durum aslında eğitim sistemimizin de en büyük yarasıdır. Okul önlerinde muhakkak önlemler alınmalıdır. Üniversiteler açılmıştır ve kesinlikle tedbirler uygulamaya konmalıdır. Dün köşe başlarında bonzai denen illetten komaya girenlerin haberlerini okuyorduk. Şimdi o haberleri görmüyoruz ama muhakkak şu soruyu da sormamız gerekiyor. Acaba bonzai kullanımı mı durdu yoksa basına bu haberleri yayınlamayın mı dendi?”

Doç. Dr. Selçuk Özdağ, parti olarak uyuşturucuyla mücadeleyi hem yurtdışı hem yurtiçi olmak üzere sürdüreceklerini, sürecin tüm paydaşlarıyla da fikir alışverişine açık olduklarını ifade etti.

 

haber: enpolitik


Pazar 32.9 ° / 19.4 °
Pazartesi 34.9 ° / 22.2 °
Salı 36.7 ° / 24.3 °