Selçuk Özdağ'dan Erhan Erol’a tepki!

Gelecek Partisi genel başkan yardımcı Selçuk Özdağ, Erhan Erol’un hem mültecileri karalayan hem de Davutoğlu'na iftira niteliği taşıyan sözlerini eleştirdi.

Güncel 14.08.2021 11:34:27 0
Selçuk Özdağ'dan Erhan Erol’a tepki!

DEVA Partisi’nin İstanbul il başkanı Erhan Erol Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Emevi Camii’nde namaz” sözü üzerinden Davutoğlu’nu hedef aldı. O ifadeyi sanki Davutoğlu kullanmış gibi bir algı oluşturmaya çalıştı.Gelecek Partisi genel başkan yardımcı Selçuk Özdağ, bu gerçeğe ışık tutmakla kalmadı, Erdoğan’ın o konuşmayı yaptığı sırada DEVA Partisi İl Başkanı Erhan Erol’un da salonda olduğunu ve Erdoğan’ı alkışladığını belirtti.

İşte Selçuk Özdağ’ın büyük ses getiren o mesajları…

1-Deva Partisi gibi kıymetli yöneticilerden oluşan bir partide İstanbul İl Başkanlığına atanan Sn.Erhan Erol siyaset ahlakına yakışmayan bir açıklama yapmıştır. Açıklamaya talihsizlik demeyeceğim çünkü Sn Erol tam on yıl boyunca Akp’de belediye başkanlığı yapmış bir siyasetçidir.

2- On yıl boyunca belediye başkanlığı yapmak bir şahsa yeterince tecrübe kazandırmıştır.Türkiye’nin yakın dönem siyasi tarihini bilmemesi ayrı bir garabet; devlet nasıl yönetiliyor bilmemesi ayrı bir garabettir.Şöyle ki yıl 2012,Sn Erol o dönem Gaziosmanpaşa belediye başkanı.

3- 2012 yılında Başbakan ve Akp genel başkanı da Sn Erdoğan. Sn Erol,Sn Erdoğan’ın genel merkezde yapmış olduğu genişletilmiş grup toplantısındaki konuşmasını avuçları patlayıncaya kadar alkışladı.O sözler Erdoğan’ın Emevi camisinde namaz kılacağına dair verdiği vaadi içeriyordu.

4- Siyasi tarihimizi Sn Erol’a anlattıktan sonra devletin nasıl yönetildiğini de kısaca anlatalım:Devletin yapacağı hassas harekatların tamamı Millî Güvenlik Kurulu toplantılarında irdelenir Bakanlar Kurulu tarafından kararlaştırılır ve Meclis tarafından da onaylanır.

5- Sn Ahmet Davutoğlu 2009-2014 yılları arasında Dışişleri bakanlığı yapmış; şerefli bir şekilde devletimizi temsil etmiştir.Temsil sırasında başta MİT olmak üzere ilgili kurumların raporları doğrultusunda hamle önerilerinde bulunmuş ve devlet yönetimi tarafından kabul görmüştür

6- Sn Ahmet Davutoğlu devleti tek adam olarak yöneten bir makamda değildi. Hiçbir zaman ortak akıl harici hareket etmemiştir. Bütün gayesi Türkiye ve şanlı tarihimizin geçtiği coğrafyaya huzuru tesis etmekti. Ne emperyalist politika gütmüş ne de emperyalist güçlere maşa olmuştur.

7- Sn Ahmet Davutoğlu başbakanlığı döneminde başta inşaat üzerinden rant sağlayanlara geçit vermemek üzere milletin menfaati üzerine bir devlet politikası inşa etmeye çalışmıştır.Kendi menfaatinden başka bir gayesi olmayanlarca da adi bir parti içi darbeye maruz kalmıştır.

8- O gün Türkiye siyasetinde adi 1 kumpas sergilenirken susan hiç kimsenin bugün konuşmaya hakkı yoktur.Siyaseti ahlaklı yapacaksak buyrun yapalım.Ha yok biz böyleyiz diyenler varsa da biz onların seviyesine inmeyiz takdiri de her zaman yaptığımız gibi aziz milletimize bırakırız.


Perşembe 23.4 ° / 16.3 °
Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °