Selçuk Özdağ çok net sordu: Çiftlik Bank’ın FETÖ borsasıyla ilgisi var mı?

Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın hayli kabarık suç geçmişine rağmen ülke genelinde nasıl yatırımcı bulabildi? Selçuk Özdağ Çiftlik Bank’ın FETÖ borsasıyla ilgisi var mı sorusunu gündeme getirdi?

Güncel 7.07.2021 21:27:56 0
Selçuk Özdağ çok net sordu: Çiftlik Bank’ın FETÖ borsasıyla ilgisi var mı?

Bir dizi tweet atan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, “Mehmet Aydın’ın çiftliklerini açarken, açılışa katılamadığı için üzüntülerini her defasında telgraf yollatıp bunu da halka okutarak dile getiren devrin Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sn. Ahmet Eşref Fakıbaba hangi duygularla bu eylemlerini gerçekleştirmiştir?” ifadelerini kullandı.

İşte Selçuk Özdağ’ın büyük ses getiren Mehmet Aydın tweetleri…

1-Tosuncuğun suç dünyasına çocukluğunda daldığı iddia ediliyor. Kayıtlara geçen ilk suçları dolandırıcılık ve hileli iflas olduğu söyleniyor. Açıktan hırsızlık’, ‘kullanmak için uyuşturucu satın alma’, ‘şantaj’, ‘tehdit’, ‘kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’…

2- ‘işyerinden ve kurumdan hırsızlık’, ‘Ateşli Silahlar Kanunu’na muhalefet’ dahil toplam 13 suç kaydı bulunduğu iddiaları sayfalarca yazıldı. Böylesine geçmişe sahip birisinin ulusal çapta yatırımcı toplamasına nasıl izin verildi?

2-15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra Ağustos ayında kurulan çiftlik bank garabetinin Fetö Borsası gibi iğrenç girişimi başlatanlarla bir ilgisi var mıdır? Yüce devletimize çamur sıçratanlar aynı şebekeye mi mensuptur?

3-Mehmet Aydın’ın çiftliklerini açarken, açılışa katılamadığı için üzüntülerini her defasında telgraf yollatıp bunu da halka okutarak dile getiren devrin Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Sn.Ahmet Eşref Fakıbaba hangi duygularla bu eylemlerini gerçekleştirmiştir?

5- Taraklı’daki çiftliğin açılışına Taraklı Bel. Başk. Tacettin Özkaraman, Taraklı Kaymakamı Cihat Koç, Göynük Müftüsü Mehmet Şahin katılmış. Her biri hassas bir görev icra eden bu devlet adamları hiç mi araştırmamışlar? Yoksa katılmaları için birileri mi yönlendirmiş?Soruyoruz..

FETÖ borsası ne demek?

FETÖ borsası deyimi eli kanıl terör örgütüyle ilgili ilk kez Şamil Tayyar tarafından kullanılmış bir kavramsallaştırma. Tayyar FETÖ borsası deyimiyle yeterince gücü ve parası olan insanların, yetkili isimlerle irtibat kurup yargılamalardan muaf tutulmalarını kastetmekteydi. AK Parti içinde FETÖ borsası marifetiyle menfaat temin eden çok sayıda kişinin olduğu iddia edilmişti.


Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °