Gelecek Partili Özdağ, İçişleri Bakanı Soylu’nun ifadelerini eleştirdi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya ilişkin bir değerlendirme yapan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, “Milleti kışkırtmaktan vazgeçin, toplumu çatışmaya sürükl?

Güncel 21.04.2021 12:59:22 0
Gelecek Partili Özdağ, İçişleri Bakanı Soylu’nun ifadelerini eleştirdi

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Twitter hesabından paylaştığı “Vallahi sizi, 15 Temmuz'dan beter yaparız...” ifadesine tepki gösterdi. İçişleri Bakanı’nın ülkenin güven ve refahından sorumlu kişi olduğuna dikkat çeken Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, İçişleri Bakanı Soylu’nun ifadesinin vatandaşı yanlış yönlendireceğine vurgu yaptı.

“BULUNDUĞU MAKAMIN ÖNEMİNİN FARKINDA DEĞİL”

 Paylaşımı Türkiye’nin refah ve huzur ortamına yönelik bir tehdit olarak değerlendiren Özdağ, “Türkiye’nin düzen ve güvenliğinden sorumlu Bakan’ın, ülkeyi iç karışıklığa sürükleyecek açıklamalar yapması çok tehlikeli. Sanırım sayın Soylu bulunduğu makamın öneminin farkında değil ya da Türkiye’nin iç karışıklığa sürüklenmesinden endişe duymuyor.  Çünkü bu açıklama Türkiye’nin iç karışıklığa sürüklenmesine neden olur. Mehmet Metiner gibi hazırda bekleyen isimler de ‘Yüreğiniz yetiyorsa burdayız. Şu hesabı bir görelim artık. Hodri meydan!’ tarzında paylaşımlar yapıyor. Milleti kışkırtmaktan vazgeçin, toplumu çatışmaya sürüklüyorsunuz” dedi.

“SAYIN SOYLU’YU, PAYLAŞIMI SİLMEYE DAVET EDİYORUM”

Açıklamaların toplumu yanlış yönlendirdiğini ifade ederek, paylaşımın silinmesi için çağrıda bulunan Özdağ, “Eğer ortada bir yanlış varsa hesabını hukuk sorar. ‘Beter ederiz, hodri meydan’ ifadelerini kullanarak, insanları sokağa davet edercesine açıklamalar yapmak sadece toplumu yanlış yönlendirmektir. Tek bir kelimesi saniyeler içinde on binlerce kişiye ulaşabilen, Devlet’in yönetimindeki bir bakan bu tarz açıklamalar kesinlikle yapamaz. Sayın Soylu’yu o paylaşımı silmeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.


Salı 29.4 ° / 18.3 °
Çarşamba 29.5 ° / 19.7 °
Perşembe 30.7 ° / 19 °