Oğlu duyurdu: Gergerlioğlu cezaevinde

Milletvekilliği düşürülen HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu gözaltına alındıktan sonra hastaneye kaldırılmış ve anjiyo yapılmıştı. Oğlu Salih Gergerlioğlu, babasının cezaevine götürüldüğünü duyurdu.

Güncel 3.04.2021 17:29:26 0
Oğlu duyurdu: Gergerlioğlu cezaevinde

Milletvekilliği düşürülen HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu, adli işlemlerin ardından kalp ve göğüs ağrısı şikayetiyle Ankara Şehir Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Gergerlioğlu’na anjiyo yapıldığı, bir süre yoğun bakımda bekletilmesinin ardından Sincan 2 No’lu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Gergerlioğlu’nun Sincan 2 No'lu F Tipi Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildiğini, oğlu Salih Gergerlioğlu sosyal medyadan açıkladı.

'KORSANVARİ ŞEKİLDE GÖTÜRÜLMEYE ÇALIŞILDI'

Ankara Şehir Hastanesi önünde bekleyen aile üyeleri ve HDP’li milletvekili arkadaşları, kendilerine bilgi verilmeden Gergerlioğlu’nun cezaevine gönderilmesine tepki gösterdi. Bugün hastane önünden açıklama yapan HDP İstanbul Milletvekili Erol Katırcıoğlu, “İşin doğrusu gerçekten bu Türkiye’de görülmüş yaşanılmış zulmün bir başka versiyonu. Yani bir milletvekili arkadaşlarından basından kaçırılmıştır. Ve korsanvari bir şekilde götürülmeye çalışılmıştır” dedi.

Oğlu Salih Gergerlioğlu ise 'Daha güçlü dönecek' yorumunu yaptı.


Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °