Gençler Soma’da ne arıyor?

Gelecek Partisi Manisa İl Gençlik Kolları Başkanı Sinan Atsan Soma ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu. İlçenin kronik sorunlarıyla birlikte dile getirilmeyen, örtbas edilen sıkıntıları gün yüzüne çıkardı.

Güncel 31.08.2020 16:48:46 0
Gençler Soma’da ne arıyor?

2014 yılından beri vaatleri gerçekleştirmeyen belediye yönetimi halktan uzak adeta bazı misyonları yerine getirmeye gelmiş, ilçenin sorunlarına ve özellikle halkına sırtını dönmüş yaklaşımıyla ciddi tepki çekiyor.
Gelecek Partisi Soma Gençlik Kolları Başkanı Turgay Çakıl ile gerçekleştirdiği görüşmeleri neticesinde açıklamalarda bulunan Sinan Atsan ilçemizle ilgili şu soruların cevaplarını arıyoruz:

•    Soma Belediyesi’ni kim yönetiyor? Başkandan daha ziyade bir başkan yardımcısı mı?
•    Soma’ya belediyecilik anlamında hangi hizmetleri yaptınız?
•    Soma Belediyesi gerçekleştirdiği yüksek tutarlı işlerde ve ihalelerde kimlerle çalışmıştır?
•    İş sorunu yaşayan Somalı gençlerin alkol-uyuşturucu batağına düşmesiyle alakalı görüşleriniz ve projeleriniz nelerdir? Büyükşehir belediye, valilik ve bakanlık destekleriyle ilgili çalışma yaptınız mı?
•    Belediyenin işe aldığı insanlardan AKP’ye üye olmayan / yaptırılmayan kaç kişi vardır?
Soma gibi Manisa’nın diğer ilçelerine de ziyaretlerinin devam edeceğini, havuz medyasının suni gündemlerine rağmen halkın gerçek sorunlarını dinleyerek yerinde çözüm önerileri ve projelerle , samimi ve cesur bir siyasetle daha  güzel bir gelecek için  yollara düştüklerini söyleyen Atsan’ın bir sonraki durağı Kula ilçesi olacak.
 


Pazartesi 38.4 ° / 25.9 °
Salı 37.9 ° / 24.8 °
Çarşamba 39.4 ° / 25.3 °