Selçuk Özdağ’dan iktidara sert eleştiri: Türkiye size mahkûm değil

Gelecek Partisi, pandemi süreci nedeniyle ertelenen Genel Merkez açılışında Genel Başkan Yardımcıları, Kurucular Kurulu Üyeleri ve İl Başkanlarının da katıldığı törenle açtı.

Güncel 27.07.2020 22:45:43 0
Selçuk Özdağ’dan iktidara sert eleştiri: Türkiye size mahkûm değil

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Ankara’da gerçekleştirilen törende dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Özdağ açıklamalarında erken seçime dikkat çekti.
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, “Bir ay önce Gelecek Partisini kurduk. Hiç kimsenin tahmin etmediği kadar örgütlendik, altmış altı il başkanımızı 305 ilçe başkanımızı atadık. Şimdi Gelecek Partisi Genel Merkez Binası açılışını yaptık çok ihtişamlı aynı zamanda sosyal mesafeye dikkat ederek. Genel Başkanımız bir konuşma yaptı bu bir milat, nasıl ki 13 Aralık bir milatsa bugünde milat Eylül ayının ilk haftasında büyük kurultayımızı yapacağız. Hedefimiz 81 vilayet ve 600’ e yakın ilçede örgütlenmek istiyoruz” dedi.

TÜRKİYE SİZE MAHKÛM DEĞİLDİR
Türkiye’nin her geçen gün kan kaybettiğini vurgulayan Özdağ, “Gelecek Partisi yoksulluğa karşı yolsuzluğa karşı haksızlıklara karşı aynı zamanda şeffaf olmayan tüm ihalelere karşı koalisyon hükümetine karşı meydan okuyor ve diyoruz ki Türkiye size mahkûm değildir. Türkiye’ de mutlaka sizlere hukuk önünde hesap soracak bir iktidar gelecek. Türkiye’de herkes erken seçim demelidir. Erken seçim olmazsa eğer Türkiye her geçen gün kan kaybeder bu koalisyon hükümeti Türkiye’yi fakirleştirir. Türkiye dışarıya karşı itibarını kaybeder” ifadelerini kullandı.
ERKEN SEÇİM İSTİYORUZ
‘Erken seçim istiyoruz’ diyen Özdağ, “Sayın Devlet Bahçeli’nin söylemiş olduğu gibi siyasi partiler yasasını değiştirelim, seçim kanunu değiştirelim, milletvekili transferini değiştirelim ne yaparsanız yapın bizim irademiz var siz iktidarda kalmak için siyasi partiler yasasını değiştirmek istiyorsunuz. Siz bütün Türkiye’nin imkânlarını bir kişinin iktidarı için seferber etmek istiyorsunuz ama bizde diyoruz ki siyasi partiler yasasını milletin zenginliği, özgürlüğü, mutluluğu için seferber edeceğiz. En kısa zamanda sandık önümüze gelecek ve tüm yolsuzlukların, haksızlıkların, despotlukların hesabını soracağız. Buradan bürokratlara sesleniyorum, Türkiye’yi yönetenlere sesleniyorum bunu sakın yanlış anlamasınlar oturduğu koltuğu kirletmeyenler arkasında ayıplı iş yapmayanlar korkmazlar eğer bunları yapmışsanız korkun. Türkiye’yi korku iklimine dönüştürmeye çalışıyorsunuz, dönüştüremezsiniz” dedi.
HUZURU VAAT EDİYORUZ
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, “Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları geçmişe göre Türkiye’yi eh işte biraz aş var, iş var, yol var, sağlık var diyorlar. Biz Gelecek Partisi olarak, Avrupa’ya döneceğiz böyle bir Türkiye’yi inşa edeceğiz inşallah. Gelecek Partisi binasında 4/1 enerjisi ile çalışıyorduk, şimdi Gelecek Partisi için tüm aklını gönlünü ve heyecanını buraya yıkacağız bilgiyle ahlakla ve tecrübe ile yola çıkacağız ve Allah nasip ederse Anadolu topraklarında Anadolu insanına huzuru vaat ediyoruz. Kimki bu ülkede devletin malına tenezzül ediyorsa, aç yatanlar varken keyif çatıyorsa Allah onları kahretsin. Bu ülkede yoksul insanlara gözlerini, kollarını, bacaklarını kaybeden, işsiz kalan, engelli kalan insanlara laik olmak için yola çıkıyoruz yastığa başımızı koyduğumuzda hep onları düşüneceğiz. Biz hem Allah’tan hem halktan uzaklaşmayacağız ve halkımıza hep diyeceğiz ki, size layik olmak için gecemizi gündüzümüze katacağız. Hayırlı olsun” değerlendirmesi yaptı.
 


Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °
Çarşamba 29.5 ° / 19.7 °