İBB’nin eski bürokratı peş peşe 2 üst düzey göreve atandı

İBB'nin eski bürokratı Murat Baştor, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nda üst düzey göreve getirildi. AK Parti döneminde İBB'nin Ulaşım Koordinasyon Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Baştor, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Güncel 27.06.2020 11:51:40 0
İBB’nin eski bürokratı peş peşe 2 üst düzey göreve atandı

AK Parti döneminde İBB'nin Ulaşım Koordinasyon Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Murat Baştor, 2 gün içinde 2 üst düzey göreve atandı.

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, 24 Haziran’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğü'ne getirilen Baştor, dün de Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayii AŞ'nin (TÜRASAŞ) Yönetim Kurulu üyeliğine atandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, TÜRASAŞ Genel Müdürlüğü'ne ve Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Mustafa Metin Yazar, Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu üyeliğine İrfan İpşir, Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Ömer Abdullah Karagözoğlu, Enver Mamur ve Murat Baştor atandı.

NE OLMUŞTU?

Murat Baştor, Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçildikten sonra Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İstanbul 1. Bölge Müdürlüğü'ne atanmıştı. 


Pazar 28.5 ° / 16.2 °
Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °