Eğitimli, sorgulayan, hesapsız ve içten... 'Z Kuşağı' temsili İsmail Günaçar

Güncel 13.12.2019 22:35:32 0
Eğitimli, sorgulayan, hesapsız ve içten...
Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu Gelecek Partisi'nin en genç Kurucular Kurulu üyesi olan, 12 yaşında üniversiteye giren ve 17 yaşında mezun olan İsmail Günaçar'ın 'diploma' sözleri bugün sosyal medyanın en çok konuştuğu başlık oldu. 

Günaçar'ın 'Davutoğlu'nun Erdoğan'dan farkı sizce ne olacak?' sorusuna verdiği 'Davutoğlu bilime önem veren birisi, en azından diploması var kendisinin. Bizim gençlerimize sahip çıkan ve dünyaca tanınan biri olduğu için bize liderlik yapabilecek birisi' yanıtı gündem oldu. Günaçar, sadece sosyal medyanın değil Saray'ın da gündemindeydi. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mücahit Küçükyılmaz, Davutoğlu'nun açıklaması devam ederken Günaçar'ın sözlerine ani tepki vermek zorunda kaldı. 

“Davutoğlu hakkında, 'En azından diploması var' dedigi için alınganlık gösteren iktidar destekçilerinin hedefine koyduğu İsmail Günaçar, her halinden spontane konuştuğu gözlenen bir “Z” KUŞAĞI temsilcisi. ‬

‪Zihni bagajları, imaları, ikircikli tavırları olmayan, dogal, sorgulayan ve eğitimli. ‬Söyleyeceği bir şey varsa hesap kitap yapmadan direk söyleyen bu kuşak, bu tavırlarından dolayı büyükleri tarafından eleştiriliyor ama o, aslında bu ülkenin umudu oluyor...

Gelecek Partisi’nin en genç kurucusu İsmail Günaçar

Amerika Birleşik Devletleri'nde 12 yaşında üniversiteye girip, 17 yaşında mezun olarak tarihe geçen İsmail Günaçar, akademik başarılarının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettirmişti. İsmail Günaçar, Davutoğlu'nun yeni partisinin kurucular kurulunda yer aldı.


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °