Nihat Hatipoğlu'nun abisinden tepki! 'Hiç kimse kendi partisinden olmayanı hain ilan edemez'

İlahiyat Profesörü, Ak Partiye yakınlığı ile bilinen Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü olarak görev yapmakta olan Nihat Hatipoğlu'nun ağabeyi Ömer Vehbi Hatipoğlu, twitter'dan yaptığı açıklamada ihraçlara ve 'ha

Güncel 4.09.2019 10:40:00 0
Nihat Hatipoğlu

İlahiyat Profesörü, Ak Partiye yakınlığı ile bilinen Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü olarak görev yapmakta olan, günümüzde de haftalık ekran programları devam eden Nihat Hatipoğlu'nun ağabeyi Ömer Vehbi Hatipoğlu, twitter'dan yaptığı açıklamada ihraçlara ve 'hain' yaftasına tepki gösterdi.

Hatipoğlu, açıklamasında: 

Bir parti siyaset yapmak isteyen kişiye fırsat ve yer vermiyorsa, o şahsın başka partiye katılmasına da saygı duymak zorundadır. Benim partimden olmayan haindir demek lüksüne hiç kimse sahip değildir.

Aslanları kafese koyarsanız meydan çakallara kalır.Siyasetçi kafese konmayı, ağzına fermuar çekilmesini kabullenmemelidir. Bu ülkede analar her gün yiğit doğurmaktadır. Bir gün bir yiğit çıkar ve statüko kalesine sığınan sözde siyasetçilerin hayalhanelerini yıkar.' ifadelerini kaydetti.


Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °
Çarşamba 29.5 ° / 19.7 °