Davutoğlu ile röportaj yapan gazetecilerin sesini kesen Sputnik'in takipçileri eriyor

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile röportaj yapan gazetecilerin işine son veren Rusya Resmi Haber ajansı Sputnik'in takipçi sayısı her dakika eriyor. Oğhan'ın ardından Gazeteci Zafer Arapkirli de, Yavuz Oğhan'ın programına son verilmesinin ar

Güncel 20.07.2019 17:28:00 0
Davutoğlu ile röportaj yapan gazetecilerin sesini kesen Sputnik

Türkiye Cumhuriyeti eski Başbakanı Ahmet Davutoğlu ile şahsi sosyal medya hesaplarında canlı yayın ile röportaj yapan gazetecilerin programına son veren Sputnik Tr'nin sosyal medyadaki takipçi sayısı hızla düşüyor.



Gazeteci Yavuz Oğhan, Akif Beki ve İsmail Saymaz ile birlikte eski başbakan Ahmet Davutoğlu'nu ?Bidebunudinle' programına konuk etti. Yapılan bu söyleşinin ardından Rusyanın Sesi (RS) radyo yönetimi, programı yayından kaldırdı. 



Oğhan alınan kararı sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesajla duyurdu. Oğhan mesajında, ?Türkiye'de hiç bir iyi iş cezasız kalmaz, dün Davutoğlu ile mülakat yaptık bugün programlarımız bitti, üstelik yayını kendi YouTube kanalımızdan yaptığımız halde, ?bidebunudinle? ile Akif Beki ve İsmail Saymaz ile yaptığımız ?söylemesibizden? artık RS FM'de değil? ifadelerini kullandı.

Davutoğlu tepki gösterdi

 Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, kendisiyle röportaj yapan Yavuz Oğhan, Akif Beki ve İsmail Saymaz'ın RS FM'deki programlarına son verilmesiyle ilgili olarak Twitter üzerinden bir açıklama yaptı. Davutoğlu, 'Kendileri sadece gazetecilik yaptılar. Bu kararın hiç bir izahı yok. Her kapıyı kapatsalar da biz yeni kapı açacak, susmayacağız' dedi. Gelişmeler canlı anlatım sayfamızda.


Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile röportaj yapan gazetecilerin programına son veren @sputnik_TR'e hesabına tepki gösteren 50 bin kişi hesabı takipten çıktı. Takipten çıkanların sayısı her geçen dakika artıyor.


haber: enpolitik


 



Cumartesi 17.2 ° / 14.3 °
Pazar 23.7 ° / 13.2 °
Pazartesi 21.5 ° / 12.8 °