Melih Gökçek: 'Bahçeli sözleriyle beni onore etmiştir'

ski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 'Bahçeli, sözleriyle beni inanılmaz şekilde onere etmiştir. Sözleri bana şeref vermiştir. Teşekkür ediyorum' dedi.

Güncel 30.10.2018 11:19:00 0
Melih Gökçek:

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 'Bahçeli, sözleriyle beni inanılmaz şekilde onere etmiştir. Sözleri bana şeref vermiştir. Teşekkür ediyorum' dedi. 

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisine yönelik sözlerinin ardından sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan açıklama yaptı. Gökçek, 'Bahçeli, Türkiye'nin başı sıkıştığı her anda ülkenin düze çıkışında anahtar rolü oynamış bir vatanseverdir. Bahçeli, sözleriyle beni inanılmaz şekilde onore etmiştir. Sözleri bana şeref vermiştir. Teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı. 

Bahçeli, Osmaniye Vakfının açılış töreninde Melih Gökçek'in yerel seçimlerde MHP'nin Ankara adayı olarak gösterileceği iddialarına ilişkin, 'Tankların geçişini engellemiş, halkı aydınlatma konusunda da Kızılay'da bir haftayı aşkın bir süre sürekli mitingler yapmıştır. Böyle bir kişi belediye başkanı olma görevinin ötesinde Türkiye'nin bir darbeyle, bir kalkışmayla karşı karşıya kalmaması için de olağanüstü gayret göstermiştir. Demokrasiden yana tavrını ortaya koymuştur. MHP, Türkiye'nin bir darbeyle, bir kalkışmayla karşı karşıya kalmaması için de olağanüstü gayret göstermiştir. Demokrasiden yana tavrını ortaya koymuştur. MHP'den gönül rızasıyla 'ben belediye başkanı olmak istiyorum' diyorsa o da ayrı bir konudur ve MHP'ye şeref kazandırır' demişti. 



Pazar 32.9 ° / 19.4 °
Pazartesi 34.9 ° / 22.2 °
Salı 36.7 ° / 24.3 °