İşte sezon sonu transfer olabilecek 23 isim!

Süper Lig'de performansları ile öne çıkan ve sezon sonunda transfer yapma ihtimali en yüksek görünen 23 ismi bir araya getirdik. İşte teklifler alan ve takımlarından ayrılması muhtemel görünen 23 oyuncu...

Güncel 6.06.2018 12:59:00 0
İşte sezon sonu transfer olabilecek 23 isim!

Süper Lig'de performansları ile öne çıkan ve sezon sonunda transfer yapma ihtimali en yüksek görünen isimleri geriden başlayarak sıralıyoruz: 

Sadık Çiftpınar

Malatyaspor'da gösterdiği performans ile alkış alan Sadık, özellikle İstanbul takımlarınında yakından takip ettiği oyuncular arasında. David Luiz'e fiziksel olarak benzetilen 25 yaşındaki oyuncu, bu yaz hava değiştirmesi muhtemel isimlerden.

Serdar Gürler

Daha önce sık sık adı 4 büyüklerle anılan Serdar Gürler, Osmanlıspor'un Spor Toto Süper Lig'den düşmesi halinde takımdan ayrılabilir. Bu sezon Osmanlıspor'un en dikkat çeken ismi olan Serdar Gürler'in İstanbul kulüplerinden birini tercih etmesi sürpriz olmayacak.

Yusuf Yazıcı 

Abdülkadir ile birlikte Trabzonspor'un geleceği olarak görülen Yusuf Yazıcı inişli çıkışlı performansını sezona yayabilirse, yüksek rakamlarla transfer yapabilecek bir seviyede. Premier Lig'den ciddi tekliflerin olduğu konuşuluyor.

Emre Akbaba 

Alanyaspor'un parlayan yıldızı Emre Akbaba'nın peşinde birçok takım var. Başakşehir ile birlikte Fenerbahçe'nin temaslarda bulunduğu biliniyor. Genç oyuncu, bu yaz takım değiştirebilir.

Abdülkadir Ömür

 Trabzonspor'un altın çocuğu Abdülkadir'i dünyanın dört bir yanından gözlemciler her maçta takip ediyor. Türk futbolunun geleceği olarak görülen genç oyuncu, bu yaz ciddi bir transfer yapabilir.

Demba Ba

Göztepe ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Demba Ba'nın da ayrılma ihtimali bulunuyor. Göztepe ile henüz yeni sözleşme imzalamayan golcü oyuncu eski takımı Beşiktaş'ın da göz hapsinde bulunuyor.

Eljero Elia

Medipol Başakşehir forması giyen Elia, Avrupa'nın dikkatini çekmeye devam ediyor. Gelecek sezon Premier League'de oynayacak Wolverhampton, Hollandalı oyuncu ile ilgileniyor. İyi bir teklif gelmesi halinde Elia'nın Başakşehir'den ayrılması sürpriz olmayacak.

Adriano 

Beşiktaş ile sözleşmesi bulunmasına rağmen tecrüeli oyuncu Adriano, geçtiğimiz günlerde Brezilya basınına yaptığı açıklamada, ülkesine dönebileceğinin sinyallerini vermişti. Ülkesinde oynayan büyük takımlardan birinden teklif gelmesi halinde Adriano'nun ayrılma ihtimali bulunuyor.

Vagner Love

Beşiktaş'a devre arası Flamengo'nun kapısından dönerek transfer olan Vagner Love, bir tülü bekleneni veremedi. Tecrübeli oyuncunun yaşı da göz önünde bulundurulunca, siyah-beyazlı takımın bir teklif gelmesi halinde ayrılabileceği konuşuluyor.

Arouna Kone

Sivasspor'un dünyaca ünlü golcüsü Aroune Kone için devre arasında İspanya'dan teklifler geldi. Sezon sonunda da ayrılık ihtimaller arasında.

Junior Fernandes

 Alanyaspor'da Vagner Love ile olan uyumu ile parıldayan Junior Fernandes, Love'ın Beşiktaş'a transferinin ardından takımdaki sorumluluğu arttı.Bu sezon attığı gollerle Alanya'nın gol yollarındaki önemli isimlerinden biri olarak öne çıkan 29 yaşındaki oyuncu, transfer yapabilecek bir performans ortaya koyuyor.

Deniz Türüç 

Beklentileri Sumudica ile aşarak sezonun en dikkat çeken takımlarından biri olan Kayserispor'un en önemli isimlerinden biri de Deniz Türüç oldu. İstanbul takımları ile ismi anılan Deniz için doğru zaman bu yaz olabilir.

Aziz Behich

 Bursaspor'un sol beki Aziz Behich, yeşil-beyazlı ekibin öne çıkan isimlerinden. Galatasaray ile de ismi uzun süre anılan Avustralya asıllı oyuncu, transfer yapmaya yakın isimlerden.

Bafetimbi Gomis 

Sezon başında Galatasaray'a gelen Bafetimbi Gomis, attığı gollerle sarı-kırmızılıları sırtladı. Ligin en iyi forvetlerinden biri olduğunu kanıtlayan Gomis'e Çin ve Meksika'dan talipler var. Galatasaray iyi bir teklif gelmesi durumunda 'hayır' demeyecektir.

Mathieu Valbuena 

Aykut Kocaman ile arasındaki sorunlar nedeniyle istediği süreyi alamayan Valbuena, yine de Avrupa'da en çok asist yapan oyuncular arasında yer alıyor. Oynadığı maçlarda fark yaratan Fransız yıldız, Kocaman'dan beklediği şansı bulamaması durumunda, sarı-lacivertli takımdan ayrılabilir.

Edin Visca 

Şampiyonluk seslerinin yüksek sesle dillendirildiği Başakşehir'de Edin Visca'nın performansı da dikkatleri çekiyor. Asist anlamında takımın en iyisi olan Bosnalı oyuncu için Türkiye'den ve Avrupa'dan teklifler var.

Giuliano

Fenerbahçe'nin en önemli oyuncularından biri olduğunu sahada kanıtlayan Giuliano, yaz aylarında Dünya Kupası kadrosuna kendisini atabilmesi durumunda transfer piyasasında ilgi çeken oyunculardan biri olabilir.

Fernandao 

Fenerbahçe'de Vincent Janssen'in sezonu büyük ihtimalle kapatmış olmasından dolayı, ana forvet olarak düşünülen isim Fernandao oldu. Kocaman'ın görev verdiği Brezilyalı yıldız, skora yaptığı katkıyla da sakatlığını atlattığını gözler önüne serdi. Devre arasında Brezilya'dan önemli teklifler alan Sambacı, sezon sonunda ülkesine geri dönebilir.

Josef de Souza 

Fenerbahçe'nin bu sezon en istikrarlı oyuncularından biri Josef de Souza oldu. Brezilyalı oyuncunun adı geçen yaz ve devre arasında Premier Lig ekipleri ile anıldı. Yaz aylarında veda gerçekleşebilir...

Mariano

 Galatasaray'da ortaya koyduğu performansla lig tarihinin en iyi sağ beklerinden biri olması beklenen Mariano, Avrupa'da ve Brezilya'da piyasası olan oyunculardan. 31 yaşındaki oyuncu, ilk yarıdaki performansını sezona yayabilirse, sezonun bitmesiyle birlikte Galatasaray yönetiminin masasında birçok teklif olabilir.

Burak Yılmaz 

Trabzonspor'a geri döndükten sonra da gollerine ara vermeden devam eden Burak Yılmaz, ilerleyen yaşına rağmen performans olarak sorun yaşamadığını gözler önüne serdi. Rusya'dan ve Çin'den yine teklifler olduğu kaydediliyor.

Sofiane Feghouli 

Sancılı bir süreçin ardından Galatasaray'ın kadrosuna kattığı Feghouli, Fatih Terim'in gelmesiyle birlikte yükselişe geçti. Hücumda sarı-kırmızılıları sırtlayan Cezayirli, henüz 28 yaşında ve İngiltere Premier Lig ve La Liga'da ciddi bir tecrübesi var. Sürpriz teklifler ortaya çıkabilir.

Ricardo Quaresma

Beşiktaş'ın tartışmalı adamı Ricardo Quaresma, kariyeriyle her daim takipte olan oyuncular arasında yer alıyor. Çin kulüplerinin Beşiktaş ile aracılar vasıtasıyla temasa geçtiği de biliniyor. Beşiktaş'ın Quaresma'yı bonservisi ile göndermek için son şansı bu yaz olabilir.

kaynak: sporx.com


Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °
Çarşamba 29.5 ° / 19.7 °