Halitpaşalılar, Özdağ ile PTT'ye kavuştu

AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ Manisalıların gönüllerini fethetmeye devam ediyor. Özdağ, Manisa Saruhan ilçesine bağlı Halitpaşa mahallesinde PTT şubesi açılarak hizmet vermeye başladı.

Güncel 14.05.2018 10:20:12 0
Halitpaşalılar, Özdağ ile PTT

Demirciler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği ile Şehzadeler Belediyesi?nin ortaklaşa düzenledikleri Hıdırellez ve Keşkek şenliğine katılan AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ'a Halitpaşalı vatandaşlar mahallelerinde hizmet vermeye başlayan PTT Şubesinin açılması konusunda gösterdiği gayretten dolayı teşekkür ettiler. 

    Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa Mahallesine PTT şubesi açılması yönünde kendisine gelen talebin girişimcisi ve takipçisi olarak vatandaşlardan gelen talebi boş çevirmeyen AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ Manisalıların gönüllerini fethetmeye devam ediyor. Bu talebi boş çevirmeyen ve yerine getirilmesini sağlayan Halitpaşa sakinleri Demirciler Yardımlaşma, Dayanışma ve Kültür Derneği ile Şehzadeler Belediyesi?nin ortaklaşa düzenledikleri Hıdırellez ve Keşkek şenliğine katılan AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ'a teşekkürlerini sundular. Konuyla ilgili olarak Manisa'nın Halitpaşa Mahallesinde açılan PTT Şubesinde görevli memur atanarak hizmet verilmeye başlandığını kaydeden PTT İl Müdürü Bilal Özlü gösterdiği hassasiyetten dolayı Özdağ'a ayrıca teşekkür ederek ihtiyaç duyulan ilçelerde yeni şubelerin açılımına devam edeceklerini belirtti. 
   

Halitpaşalıların mahallelerine PTT şubesi açılması yönünde taleplerinin kendisine ulaştığını ve bu talebin ulaşmasından sonra gerekli girişimlerde bulunduklarını belirten AK Parti Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ, vatandaşların tüm makul taleplerini yerine getirme noktasında azami gayret sarfettiklerini söyledi. Özdağ sözlerine şöyle devam etti, ?Tarafımıza yansıyan vatandaşlarımızın sorunlarını Türkiye Büyük Millet Meclisinde Grup Başkanvekillerimize, Bakanlarımıza, Sayın Başbakanımıza ve Sayın Cumhurbaşkanımıza yazılı veya sözlü olarak iletip çözümü için konunun takipçisi oluyoruz. Çiftçilerimizin, işçilerimizin, esnafımızın ne problemi var ise aynen bir BİMER ya da CİMER nasıl çalışıyorsa aynı şekilde bizler de büyük bir gayret göstererek ve bir vazifesi görerek problemleri çözme yolunda önemli çalışmalar yürütüyoruz. Bu da AK Parti'nin ve yapmış olduğumuz hizmetlerin farkını ortaya koyuyor.? 

 


Pazartesi 28.1 ° / 17.1 °
Salı 29.4 ° / 18.3 °
Çarşamba 29.5 ° / 19.7 °