Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz İşgalci Değiliz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hak-İş Kadın Günü Programında konuştu.

Güncel 7.03.2018 16:05:12 0
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biz İşgalci Değiliz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı Hak-İş Kadın Günü Programında salon dışında bekleyen kitleye hitap etti. Kadının ve erkeğin bir bütünün parçası olduğunu kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İnşa ve ihya yolunda kadının yerini bizim tarihimiz kayıtlara düşmüştür' dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, 'En büyük saygımız analarımıza anne sevgisini iyi bilirim onun için de beyler akşam eve gittiğinizde analarınızın ayaklarının altını öpmeyi unutmayın. Hanımlar siz de analarının ayaklarının altını öpmeyi unutmayın' diye konuştu. 

'İnşallah Şehitler Tepesi Boş Kalmayacak'

Kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasını Afrin Zeytin Dalı Harekatı ile sürdürerek şöyle belirtti: 'Az önce son rakamı aldım şuanda 2960 inşallah bu akşama kadar 3 bini aşar. Dağ taş demeden Mehmedimiz ilerlemeye devam ediyor. Afrin?de 2 bin kilometre karelik alanı inşallah kontrolümüze alacağız. Afrinli vatandaşlarımız bir an önce vatanlarına dönsün istiyoruz. Biz işgalci değiliz biz de her şeyden önce merhamet var çünkü biz merhamet dininin mensuplarıyız. Allah?ın izniyle Allah'ın yardımıyla fetih yakındır. Şuanda o şehitlerimiz boşuna şehit olmadılar ama onların kanları yerde kalmadı kalmayacak. İnşallah şehitler tepesi boş kalmayacak ve beraber o tepeye yürüdük yürüyeceğiz.

'Dost Düşman Ortaya Çıkıyor'

'Bu arada dost düşman herkes ortaya çıkıyor. Bunları tanıma imkânımız oldu' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti: 'Benim sizlerden bir ricam var: yıl 2018 önümüzde 2019 var. 2019'un önemini biliyoruz değil mi Mart ayı ayrı bir önem, Kasım ayı ayrı bir önem. Dünyaya Türkiye?den bir mesaj vereceğiz kadın ve erkeklerimizle dünya Türkiye?yi vatanıyla milletiyle çok daha iyi tanıyacak. Şu son afrin hadisesi hamd olsun bize bir şeyi gösterdi. Bu millet güçlü bir millet vasıflı bir millet, bu millet bir olunca beraber olunca iri olunca diri olunca kardeş olunca neler yapabileceğini ortaya koyuyor.'

'Terör Örgütü ile Muhalefet Kol Kola'

Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca ititfaka dikkat çekerek, 'Türkiye artık bir ittifakın içinde inşallah bu ittifakı satmak isteyenlere asla yüz vermeyeceğiz. Birileri bulandırmak isteyebilir sakın ha onlara da yüz vermeyeceğiz. Şimdi kimler kimler ittifak kuruyor görüyorsunuz. Terör örgütü mensupları ile muhalefet nasıl kol kola görüyorsunuz. Sizler şu beraberliğinizi devam ettirin durmak yok yola devam' dedi. 

 

 

Haber: Melek S. Tunç


Cuma 26.5 ° / 14.3 °
Cumartesi 27.9 ° / 16.1 °
Pazar 28.5 ° / 16.2 °