ÖSO'yu hedef alan CHP'li Eren Erdem ağzını bozdu!

Türk Silahlı Kuvvetleri ile birlikte terör örgütü PKK/PYD'ye karşı savaşan Özgür Suriye Ordusu'nu hedef alan ağır açıklamalar devam ediyor.

Güncel 29.01.2018 23:20:55 0
ÖSO

CHP'li Eren Erdem, TSK'yla birlikte Zeytin Dalı Harekatı'na katılan ÖSO için 'Kimdir bu it sürüsü' ifadelerini kullandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Afrin'i terör örgütleri YPG/PKK, DEAŞ'tan temizlemek ve Türkiye'nin sınır güvenliğini sağlamak için ÖSO'yla (Özgür Suriye Ordusu) birlikte Zeytin Dalı Harekatı'nda başladı. Kamuoyundaki ismiyle ÖSO (Özgür Suriye Ordusu) da, Mehmetçik'le birlikte Afrin'de mücadele ederken Cumhuriyet Halk Partisi milletvekillerinden peşpeşe hakaret dolu açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Daha önce CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz ÖSO'yu hedef alan ifadeler sarfetmiş ve büyük tepkilere neden olmuştu. CHP Milletvekili Eren Erdem de, Öztürk Yılmaz'dan sonra eleştirilerine hakaret seviyesine yükseltti. Erdem ÖSO'yla ilgili: 'Asıl vatan hainliği TSK'yı ÖSO gibi bir terör örgütüyle operasyona yollamaktır. ÖSO kimdir ya, kimdir bu çapulcu sürüsü, kimdir bu it sürüsü? Kimler bunları beslemiş? Kimler bunları bu hale getirimiş?' şeklindeki açıklaması ile tepki çekti.

CHP'li erdem'in daha önce, Türkiye ile İran'ın savamaşması durumunda İran'ın safında yer alacağı yönünde attığı iddia edilen twitter mesajı ile gündeme gelmişti. 


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °