Bozdağ: Böyle aydın olmaz olsun!

Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, terör örgütlerine karşı yürütülen Zeytin Dalı Harekatı?na son verilmesini isteyen 170?i aşkın isme ?Böyle aydın olmaz olsun? diyerek tepki gösterdi.

Güncel 26.01.2018 00:01:17 0
Bozdağ: Böyle aydın olmaz olsun!

İLGİLİ HABER>> İHANET BİLDİRİSİNE AK PARTİ'DEN EN SERT TEPKİ

Aralarında eski bakan, milletvekili, akademisyen, yönetmen, yazar, senarist, gazeteci ve oyuncuların da bulunduğu 170'i aşkın isim AK Parti milletvekillerine bir mektup göndererek Afrin?da PKK'nın Suriye kolu PYD başta olmak üzere bölge halkına kan kusturan ve Türkiye için büyük tehdit oluşturan terör örgütlerine yönelik harekatın durdurulması istemişti.

Konu ile ilgili A Haber?e değerlendirmelerde bulunan Hükümet Sözcüsü ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, hdpjsmsıs ?Bunlar hep bildik tipler. Terör örgütlerinin gönüllü şakşakçıları, gönüllü destekçileri. Barış kavramı altında terör örgütlerine, onların teröristlerinin çökertilmesine dönük başlayan harekatı, operasyonu zayıflatmak için kamuoyu oluşturuyorlar. Bunları bir kez daha milletimize şikayet ediyorum. Böyle aydın olmaz olsun? ifadeleri ile dile getirdi. 

'İhanet Mektubu' olarak nitelendirilen metnin altında Murat Belge, Baskın Oran, Zülfü Livaneli, Ece Temelkuran, İhsan Eliaçık, Gülten Kaya, Semih Gümüş, Lale Mansur gibi isimlerin imzası da var.

Enpolitik.com


Pazar 38.3 ° / 25.5 °
Pazartesi 38.4 ° / 25.9 °
Salı 37.9 ° / 24.8 °