Evlilik programları için flaş karar

Birbirleriyle durmadan kavga eden evlilik programları ortak kararda birleşti. Peki neydi onları birleştiren?

Güncel 2.01.2017 19:31:48 0
Evlilik programları için flaş karar

Esra Erol, Zuhal Topal ve Seda Sayan arasında yapılan bir görüşme sonrasında izdivaç programlarının yeni yılın ilk haftasında yayınlanmaması kararı alındı. Milliyet gazetesindeki habere göre, 2017 yılının ilk haftasında evlilik programları yayında olmayacak.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre izdivaç programları yeni yılda yayınlanmayacak. Gazetenin Medyaradar kaynaklı olarak aktardığı haberde, Esra Erol, Zuhal Topal ve Seda Sayan tarafından alınan karar gereği, yeni yılın ilk haftasında izdivaç programları ekranlarda olmayacak.

YENİ DÖNEM OCAK AYINDA BAŞLAYACAK

Daha önce de benzer kararların alındığını ifade eden gazete izdivaç programlarının 9 Ocak 2017 tarihi itibariyle yeniden başlayacağını aktardı. Gazeteye göre, üç sunucu arasında yapılan bir centilmenlik anlaşması çerçevesinde bu karara varıldığını ifade ediliyor.

KARARIN SEBEBİ DÜŞEN REKLAM GELİRLERİ

Esra Erol, Zuhal Topal ve Seda Sayan tarafından alınan kararın gerekçesi ise yeni yılın ilk haftasındaki reklam gelirlerinin düşük olması olarak açıklandı. Diğer izdivaç programlarının bu karara katılıp katılmayacağı henüz netleşmedi.


Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °