Erdoğan'ın ayrıldığı oteli bombaladılar

Erdoğan, yaptığı açıklamada ''Ben buraya gelmeden önce Marmaris'teydim. Ben ayrıldıktan sonra oraları da bombalamışlar. '' dedi.

Güncel 16.07.2016 09:42:09 0
Erdoğan

Değerli arkadaşlar, bugün bildiğiniz gibi öğleden sonra bir hareketlilik ne yazık ki TSK içinde mevcuttu ve bu hareketlililğin neticesinde de TSK içerisinde bir azınlık ne yazık ki ülkemizin birliğine ve beraberliğini hazmedemeyen milletimizin birliğini beraberliğini hazmedemeyen bu grup paralel yapının ta kendisiydi.
Bu yapılanma 40 yıllık bir süreç içerisinde TSK da da emniyette de kendine yer bulmuş, her türlü kılığa girmiş ve bugüne kadar böyle gelmiştir. Bugün yapılan bir ayaklanma ve vatana ihanettir.


'BEDELİNİ AĞIR ÖDEYECEKLER'
Bunun bedelini çok ağır ödeyecekler. Milletin oylarıyla iş başına gelmiş bir hükümete, Recep Tayyip Erdoğan'ı hazmedemediler. Biz bu yola canımızla kefenimizle çıktık. Her olanda hayır vardır diyerek eninde sonunda bu çıkış bu hareket Allah'ın bize bir lütfu. Çünkü TSK'nın temizlenmesine vesile olacak bir harekettir.


'YAŞ ÖNCESİNDE BU ADIMIN ATILMASI MANİDARDIR'
Ağustos başında YAŞ var. YAŞ öncesinde böyle bir adımın atılmış olması manidardır. Birileri ne olacağını çok iyi kestirdiler.


Ne yaparlarsa yapsınlar Türkiye eski Türkiye değil. Yeni Türkiye çok daha farklıdır. Şuanda şu çatısı altında bulunduğumuz Atatürk Havalimanı kısa bir süre önce DAEŞ militanlarının adeta işgaline uğramış ve onlarca kişiyi kaybetmiştik.


'F-16'LARLA UÇAĞIMI TECRİT ETMEYE KALKTILAR'


Buraya gelişimizi herhalde takip edemediler. Aynı şekilde devletin kurumlarındakileri aldılar götürdüler. Genelkurmay Başkanı'nın durumunu bilmiyorum.


Erdoğan F-16'larla uçağımı tecrit etmeye kalktılar. Ayrıldığım oteli bombalamışlar. Genel sekreterimi alıp götürmüşler.
Bu yanlıştan çabuk dönmeniz gerekiyor. Bir çok yerde askerler tutuklanıyor. Bu böyle kalmayacak daha yukarılara da gidecek. Ordumuz temizdir, bu lekeyi getirenlerin burada kalması silahlı kuvvetlerimizin geleceğini mahveder.


'İŞGALCİLERE ÜLKEMİZİ BIRAKMAYACAĞIZ'
Bizler görevimizin başındayız sonuna kadar da görevimizi yürüteceğiz. Bu işgalcilere ülkemizi asla bırakmayacağız.


'BİRLİĞİMİZDEN TAVİZ VERMEYECEĞİZ'
Şuanda Türkiye genelinde milyonlarca vatandaş sokaklarda. Niye bu millet sokaklarda? Bu bir şeyi gösteriyor. Birliğimizden taviz vermeyeceğiz. Biz sonuna kadar bu işi yürüteceğiz tanklarla sokaklarda dolaşanlar çıktıkları yerlere tanklarla dönecekler. Çünkü bu tanklar onların değil.


Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °
Pazar 17 ° / 9.7 °
Pazartesi 17.4 ° / 8.9 °