Atalay Filiz'e tutuklama talebi

Dün İzmir'de yakalanan Atalay Filiz'in sorgusu tamamlandı. İstanbul ve Ankara'daki 3 cinayetin sanığı olarak arandığı sırada geldiği İzmir'de, kaçış macerası 15 gün süren Atalay Filiz savcılık sorgunun ardından 'tutuklama istemiyle'

Güncel 13.06.2016 18:18:48 0
Atalay Filiz

İstanbul ve Ankara'daki 3 cinayetin zanlısı olarak dün İzmir'de yakalanan Atalay Filiz, savcılıktaki sorgusunun ardından tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi.
 
TUTUKLAMA İSTEMİYLE MAHKEMEYE SEVK EDİLDİ
 
Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sabah saatlerinde Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na getirilen Atalay Filiz'in savcılıktaki ifade işlemi yaklaşık 5 saat sürdü. Filiz, 11.00'da adliyeye getirilip 12.05'te Fatma öğretmenin ölümüne ilişkin soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Mehmet Sevinç'e ifade verdi. Atalay Filiz, savcılıktaki ifadesinin ardından 'Tasarlayarak adam öldürme' ve 'Nitelikli yağma' suçlarından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.
 
YOĞUN GÜVENLİK ÖNLEMİ
 
Öte yandan Filiz'in adliyeye getirilmesiyle soruşturma savcısının olduğu koridora giriş-çıkışlara izin verilmedi. Yoğun güvenlik önleminin alındığı koridorda çevik kuvvet ekipleri ile çok sayıda polis memuru bekletildi.

Cumartesi 23.3 ° / 12.8 °
Pazar 24 ° / 13.2 °
Pazartesi 22.3 ° / 13 °