Ercik, Anneler Günü?nü Kutladı

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, 'Hayatlarından ödün vererek bizleri yetiştirmeye çalışan, karşılık beklemeden fedakarca ve sevgiyle bizleri büyüten, hayatın her anında yanımızda olarak bize destek olan ve bizlerden dualarını

Güncel 7.05.2016 14:41:09 0
Ercik, Anneler Günü?nü Kutladı
AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, 'Hayatlarından ödün vererek bizleri yetiştirmeye çalışan, karşılık beklemeden fedakarca ve sevgiyle bizleri büyüten, hayatın her anında yanımızda olarak bize destek olan ve bizlerden dualarını esirgemeyen annelerimizin hakkını ödeyemeyiz' dedi.
Ercik, ?Anneler Günü? dolayısıyla yaptığı açıklamada, karşılıksız tek sevginin annenin çocuğuna duyduğu sevgi olduğunu belirterek, 'Peygamber Efendimizin, ?Cennet annelerin ayakları altındadır? hadisinde olduğu gibi, dünyanın en kutsal varlıkları olan annelerimiz, her zaman daha fazla saygı, sevgi ve ilgiyi hak ediyor. Hiç şüphesiz, bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında ve yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır. Annelik gibi kutsal bir sorumluluğu üstlenen kadınlarımız, yeni nesillerimizle birlikte gelenek ve değerlerimizin yaşatılmasının ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir' diye konuştu.
Annelerin, yılın bir gününde değil her gününde hatırlanması gerektiğini vurgulayan Ercik, 'Annelerimize, sevgi, saygı ve hürmette kusur etmeden yaklaşmamız bizlerin öncelikli manevi sorumlulukları arasında yer almalıdır. Bu anlamlı günde, üzerimizde ödenemez hakları bulunan, karşılıksız sevgi, fedakarlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz bütün annelerin ve yüreği annelik hissiyle dolu olan tüm kadınların ?Anneler Günü?nü kutluyorum' ifadelerini kullandı.

Cuma 37.1 ° / 24 °
Cumartesi 39.2 ° / 25.7 °
Pazar 38.3 ° / 25.5 °