TDED Manisa’dan depremzede ailelere gıda yardımı

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şubesi Mart ayı istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı. Gerçekleşen toplantıda Manisa’da bulunan depremzede ailelere gıda yardımı desteğinin yapılması kararı alındı.

Güncel 18.03.2023 21:59:00 0
TDED Manisa’dan depremzede ailelere gıda yardımı

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Manisa Şubesi olarak, değerlendirme ve istişare toplantısında dernek başkanı Dr. Muzaffer Yurttaş ve dernek üyeleri bir araya gelerek, yapılan çalışmaları ve gelecek çalışma planlarını değerlendirdiler. Gerçekleşen toplantıda Ramazan ayı boyunca Manisa’da bulunan depremzede ailelerin ziyaret edilerek gıda yardımında bulunulması kararlaştırıldı.

Emeği geçenlere ve toplantıya katılanlara teşekkürlerini ileten TDED Manisa Şube Başkanı Dr. Muzaffer Yurttaş 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü olması nedeniyle Şehitlerimizi rahmet ve minnetle andıklarını kaydederek Çanakkale Zaferi’nin Dünya’da örnek teşkil eden bir destan niteliği taşıdığını da ifade etti.

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şubesi’nin projeleri kapsamında yer alan köy okullarına kitap bağışı kampanyalarında okuduğu kitapları getirerek destek veren, aynı zamanda da yaşıtlarını okumaya teşvik eden ve kitapların hazırlanmasında yaptığı yardımlarla büyük takdir toplayan derneğin yaş itibariyle en küçük üyesi Miray Bican’ı madalya ile ödüllendiren Başkan Yurttaş tüm gençleri ve çocukları Kitap Kafe’ye ve derneğin çalışmalarına davet etti.


Anahtar Kelimeler: Manisa’ depremzede ailelere yardımı
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Pazar 31.5 ° / 19.5 °