Selçuk Özdağ'dan Sinan Oğan'a sosyal tepki

28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde Recep Tayyip Erdoğan'a desteğini açıklayan Sinan Oğan'a CHP Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ sosyal medya sayfası üzerinden tepki gösterdi.

Güncel 22.05.2023 22:21:00 0
Selçuk Özdağ

Gelecek Partisi Kurucularından CHP Muğla Milletvekili Selçuk Özdağ, 28 Mayıs'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesinde

 Recep Tayyip Erdoğan'a desteğini açıklayan Sinan Oğan'a Twitter üzerinden tepki gösterdi. Özdağ Oğan'a tepkisini Oğan'ın AKP iktidarı için kullandığı "Cehennemin kapılarını kapatacağız" sözleri üzerinde durarak gösterirken “Cehennemin kapılarını kapatmadınız cehenneme odun taşıdınız” dedi.

Özdağ paylaşımında; “Cenneti vaat edemem ama cehennemin kapılarını kapatabilirim diyordunuz. Hayli ilkeli ve cesaretli konuşuyordunuz.(!) Görünen o ki cehenneme odun taşımaya soyunmuşsunuz.” ifadelerine yer verirken, ATA İttifakı bileşenlerinden ve 2. tur seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklayan Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz'ün  #HerkesKendineYakışanıYaptı paylaşımına da atıfta bulunarak, “Evet,millete yakışanı yapanlara selam olsun…” dedi.

 


Anahtar Kelimeler: Selçuk Özdağ' Sinan ' sosyal tepki
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Cumartesi 31.3 ° / 19.6 °
Pazar 31.5 ° / 19.5 °