Selçuk Özdağ’dan Ramazan Bayramı mesajı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Millet İttifakı CHP 4. Sıra Milletvekili Adayı Selçuk Özdağ Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa başta sağlık, barış, kardeşlik ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Güncel 20.04.2023 13:22:00 0
Selçuk Özdağ’dan Ramazan Bayramı mesajı

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Millet İttifakı CHP 4. Sıra Milletvekili Adayı Selçuk Özdağ yayınlamış olduğu yazılı basın açıklamasıyla Ramazan Bayramı’nı kutladı. Özdağ mesajında, “Bayramlar mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerdendir” ifadesinde bulundu.

Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa başta sağlık, barış, kardeşlik ve huzur getirmesi temennisinde bulunan Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Millet İttifakı CHP 4. Sıra Milletvekili Adayı Selçuk Özdağ, “Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu özel günlerde, nefsimizin ve bencilliğimizin bizi yönlendirmesine fırsat vermeden kırgınlıkları, dargınlıkları zihnimizden ve davranışlarımızdan söküp atmalıyız. Büyük Türk Milletinin en güzel hasletlerinden olan, yardım etmek, kim olursa olsun hiçbir ayrım gözetmeksizin güçsüzün, muhtacın yanında olmak anlayışıyla, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak yoksul, kimsesiz, hasta ve yaşlıları ziyaret ederek, bitap düşmüş yürekleri onarmalı, yetimlerin, gariplerin, kimsesizlerin tebessümüyle, bayram sevincimize onları da ortak etmeliyiz” dedi.

Özdağ Ramazan Bayramı kutlama mesajına şöyle devam etti;

“Unutmamalıyız ki; bu güzel bayramı, bugün ülkemizde huzur içerisinde yaşayabilmemizi, mukaddes değerleri uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu vesileyle, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle yâd ediyorum. En değerli varlıklarını bu vatan için feda eden şehitlerimizin aileleri, hepimize emanet ve başımızın tacıdır. Bu duygu ve düşüncelerle; aziz milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum. Bayramın tüm insanlığa başta sağlık, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum”

 


Perşembe 23.4 ° / 16.3 °
Cuma 23.6 ° / 14.7 °
Cumartesi 19.2 ° / 11.6 °