Selçuk Özdağ’dan Manisa’ya yakışır 45 büyük proje

Gelecek Partisi Saadet Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Manisa’ya 45 büyük proje ile 2045 vizyonu tanıtım programında projelerini tanıttı.

Güncel 9.03.2024 18:44:00 0
Selçuk Özdağ’dan Manisa’ya yakışır 45 büyük proje

Gelecek Partisi Saadet Partisi Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, Manisa’ya 45 büyük proje ile 2045 vizyonu tanıtım programında projelerini tanıttı. Manisa’da Alyans Düğün Salonunda gerçekleşen proje tanıtımına Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanvekili Dr. Sabri Tekir, Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Yaşar Artar, Saadet Partisi Manisa İl Başkanı Abdullah Yılmaz, belediye başkan adayları katıldı. 
   Manisa’nın problemlerinin çok olduğunu ifade eden Özdağ, problemleri çözmek için aday olduğunu açıkladı. Özdağ, özellikle otistik çocuklar için engelli bakım merkezlerini hayata geçireceğini söyledi. Özdağ, sokak hayvanları için yeni barınaklar yapacaklarını belirtti. Projelerinden bahseden Özdağ, “Birilerinin yed-i emini değil, Manisa’nın şehrül emini olacağım. Merkez nazım ve uygulama imar planlarını hemen kaldıracağız. Kendileri ve aileleri için çıkarılan özel imar planlarını iptal edeceğiz. Manisa yerine kendisi ve ailesi için çalışanlarla vedalaşacağız. Ayrıcalıklı imar planları hazırlatıp servetine servet katanları yargıya havale edeceğiz. Kentsel dönüşümü sadece laf olsun diye değil konuşanlar gibi değil gerçekten başlatacağız. Dönüşümü rantı yüksek yerlerden değil öncelikli yerlerden başlatacağız. Dönüşümü, hakkaniyetli ve kimsenin mülkiyet hakkını çiğnemeden gerçekleştireceğiz. Depremden korunma ve depreme dayanıklı yerleşim bölgelerinin kurulmasını sağlayacağız. Büyük bir soruna dönüşen Manisa trafiğini bilimsel bir yaklaşımla çözeceğiz. Sadece adı Akıllı Şehir olmayacak, gerçekten akıllı ve bilimsel olacak. Şehrin otopark sorununu ceza yazarak değil, yeni kapalı katlı otoparklar yaparak ve en önemlisi Akıllı Kent modeli ile çözeceğiz. Şehrin ana arterleri ile Ankara, İstanbul ve İzmir girişlerini kasaba görüntüsünden kurtaracağız. Ankara istikametini Manisa’ya yakışan bir tarza büründüreceğiz. Manisa raylı sistemi yapımına ağırlık vereceğiz. Belediyeyi gerçekten birlikte yöneteceğiz. Belediye meclisi toplantılarını ve belediyenin bütün ihalelerini canlı yayınlayacağız. Panolarda, belediye otobüslerinin üstünde resmimiz değil, hangi mahalleye, hangi sokağa hizmet yapılmışsa sadece orada gösterilecek icraatlarımız olacak” diye konuştu. Manisa’yı uluslar arası alanda en iyi şekilde temsil edeceğiz. Manisa’yı bir merkez yaparak uluslar arası bir festivale dönüştüreceğiz. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kapıları 24 saat açık olacak” dedi. 
   Özdağ, “Belediye iktidar demektir. Belediyenin yapamayacağı hiçbir şey yok. Bir kanun yapamaz, bir para basamaz.  Mevcut yönetim gidiyor, yeni gelen Selçuk Özdağ güçlü olmalı. Hükümetle, organize sanayi bölgeleriyle bağlantıları ben sağlarım. Avrupa’da yaşayan 300 bin insanın imkanların Manisa’ya gelmesini için çalışacağız. Seçimi biz kazanacağız. Seçimi Selçuk Özdağ kazanacak” dedi. 
Manisa’da Selçuk Özdağ’ın proje tanıtımına katılan Saadet Partisi Genel Başkanvekili Dr. Sabri Tekir, Türkiye’de yoğun bir şeker ithalatının yapıldığının altını çizerek, özellikle Şeker fabrikalarının kapatılmasının ithalata neden olduğunu dile getirdi, Türkiye gibi bir ülkede şeker ithalatının olmaması gerektiğini vurguladı. Şeker fabrikalarının yanında limanlarında satışa çıkarıldığını ifade ederek, Mersin, Samsun,       Tekirdağ, Çeşme, Trabzon limanlarının satıldığını açıkladı. Tekir, Manisa başta olmak üzere Türkiye’deki Sümer holdinge bağlı fabrikaların da satıldığını söyledi. 
  Sabri Tekir, “Seçilecek olan büyükşehir belediye başkanları, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri Türkiye’de 31 Mart’tan sonra ülkemizde huzuru yeniden sağlayacaktır. Özdağ’ın böyle bir göreve talip olmasını fevkalade önemli görüyorum. Kendisine başarılar diliyorum” diye konuştu. 
   Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, katıldığı proje tanıtımında Selçuk Özdağ’a destek istedi. Davutoğlu, AK Partili, CHP’li ve MHP’li seçmenlere seslendi, oy kullanırken her şeyi göz önünde bulundurmalarını istedi. 
   Davutoğlu,  “Manisa çok önemli bir şehir. Manisa mekan olarak Spil dağları şifa. Bir şehir kuracaksanız önce insana şifa verir. Manisa bizim tarihimizin en önemli şehirlerinden biridir. Manisa şimdi tarihi bir rol oynamaya başlıyor. Neden bu seçim önemli. Yapılacak olan bir belediye başkanlığı seçimi. Bu seçim Türkiye’nin kaderini değiştirir. Manisa öyle bir rol oynayabilir. Burada yeni bir yol diyebileceği bir noktadır. Selçuk Özdağ seçilirse çok farklı olacak. Manisa Büyükşehir Belediyesi’ni kazanırsak yeni bir yol olacak. Manisa devletin fidanlığını yaptı. Şehzadeler yetiştirdi. Bugün devlet zor durumdadır. Hangi konu açılırsa açılsın bir devlet krizi çıkıyor. Devlet zorda, millet zorda. Çiftçi kan ağlıyor. Manisa’nın üzüm üreticisi, Aydın’ın incir üreticisi zor durumda, emekliler feryat ediyor. Gençler ümidini kaybetmiş. Kadınların hayat güvencesi neredeyse yok. Seçim sonrası yeni vergiler bekleniyor. Devlet fidanlığı zordaysa Manisa tercihini doğru yapmalı. Saadet Partisi’ne teşekkür ediyorum. Selçuk Özdağ bugün Saadet Partisi-Gelecek Partisi’nin ortak adayıdır. Ak Parti’ye oy vermiş Manisalılara sesleniyorum. Manisa’da ortak mitingler yaptık. 2014’te buraya geldiğimde AK Partililer, bugün belediye başkanı olanla mücadele ediyordu. Manisa’nın 15 yıldır sorunu olan bir belediye başkanına mı oy vereceksiniz. 2016 yılından bu yana benim genel başkan olduğumu bu yana yoksulluk arttı mı, birileri yoksullaşırken, birileri nasıl zenginleşti. Seçmen kartındaki listeye, isimlere bakın. Ona göre karar verin. Güç sizin elinizde. Kimse engelleyemez. Öyle bir oy kullanın ki iktidara cevap olsun.  Oyunuzu bilinçli kullanın. MHP’li kardeşlerimize sesleniyorum. Siz devlete önem verirsiniz. Milliyetçiliğe önem verirsiniz. Bütün yolsuzluklarını altına imza atmaya devam mı edeceksiniz.  O isim listesine bağlı idealler uğruna kim mücadele etmiş. Bakın ve oyunuzu ona göre kullanın. Selçuk Özdağ ile birlikte Gelecek Partisini kurmuşuz. İsim listesinde daha millisi varsa düşünün. Ondan daha yerlisi ve millisi yok. CHP’li kardeşlerimize de sesleniyorum. Toplumsal barış için 6’lı masa etrafında yer aldık. Türkiye’nin Manisa’dan çıkan bir sese ihtiyaca var. Onun için biz buradayız. Bizim bu prangaları kırmamız lazım.  Doğru yer Manisa ve o ses Selçuk Özdağ’dır. Manisa’da imar baronlarının borusunu keseceğiz. Manisa için imar yasasını çıkarırız. Spil Dağı’nın havasını, şifasını, Gediz’i, Bakırçay’ı koruruz. Selçuk beyin kapısı açık olacak, alnı açık olacak. Allah girdiğimiz bu mücadele yüzümüzü kara çıkarmasın. 1 Nisan’da Manisa’dan iktidara bir cevap verir. Selçuk Özdağ bu şehrin havasını solumuş, bu şehirde yaşamış biridir” dedi.


Pazartesi 30.9 ° / 17.7 °
Salı 27.5 ° / 16.1 °
Çarşamba 23.5 ° / 16.2 °